Domaćini odnijeli sve tri pobjede u 6. kolu HNL-a

Odigrane su tri utakmice šestoga kola Prve hrvatske nogometne lige, a zadovoljniji svakako mogu biti domaćini, Rijeka, Inter i Zagreb koji su došli do novih bodova.

27.8.2011.
0:18
VOYO logo

U utakmici na riječkoj Kantridi, domaći su nastavili stopostotni niz na domaćem terenu pobijedivši i treću utakmicu u kojoj je pao Šibenik s 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Damir Kreilach u 22. minuti. Riječki je veznjak bio najviši nakon ubacivanja Gutierreza iz slobodnog udarca.

U drugom dijelu u prvom planu nisu bili igrači već trener domaćega sastava Alen Horvat kojega je glavni sudac utakmice Ante Vučemilović iz Osijeka, isključio zbog brojnih prigovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaprešićki Inter također je došao do nova tri boda pobijedivši na svom travnjaku goste iz Zadra 2:0. Strijelac prvoga pogotka bio je Šćrbec u 40. minuti nakon lijepe akcije Žutih, dok je pobjedu potvrdio Sandro Ugrina u 88. minuti.

U trećoj utakmici koja 6. kola koja se odigrala u Kranjčevićevoj ulici, Zagreb je svladao goste iz Varaždina s 1:0, a strijelac jedinoga pogotka bio je Mateo Pavlović u 82. minuti. Ponajbolji igrač Pjesnika odlično je reagirao na ubačaj Šovšića iz slobodnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108240752006 arti-201108230890006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo