DOKAZ DA RONALDO ODLAZI: / "To što je napravio je jadno i nenormalno"

Image
Foto: AFP

Aktualni osvajač Zlatne lopte Cristiano Ronaldo planira odlazak iz Real Madrida, tvrdi Santos Marquez, agent donedavnog vratara Kraljevskog kluba Ikera Casillasa.

20.7.2015.
17:50
AFP
VOYO logo

Marquez kao dokaz svojoj tezi navodi podatak da je Ronaldo nedavno potpisao ugovor o prodaji prava na svoje ime i lik agenciji koja je u vlasništvu Petera Lima, poduzetnika koji je i vlasnik španjolskog prvoligaša Valencije. Casillasov agent smatra da je Portugalac time pokazao da nije u dobrim odnosima s Realovim predsjednikom Florentinom Perezom.

"Perez će morati objasniti"

"Jednog će dana Perez morati objasniti zašto Ronaldo surađuje s tvrtkom koja nije povezana s Real Madridom. Zamislite, Cristiano zarađuje 40 milijuna eura izvan Reala i daje proviziju vlasniku Valencije. Taj novac, dakle, završava u Valenciji, a to je jadno", rekao je Marquez u razgovoru za AS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hoće li se netko javiti i pitati Florentina zašto je Cristiano prodao prava Peteru Limu? To nije normalno i sugerira da Ronaldo planira odlazak", dodao je Marquez.

Ronaldo (30) je u Real Madrid došao 2009. godine iz Manchester Uniteda i otada je u svim natjecanjima zabio više od 300 golova za Kraljevski klub. Aktualni mu ugovor vrijedi do 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo