Dokaz da je muškarcima šoping draži od nogometa!

Napadač Aston Ville Darren Bent, ispričao se navijačima svog kluba zbog neobičnog propusta tijekom nedjeljne utakmice 16. kola engleskog nogometnog prvenstva protiv Liverpoola...

19.12.2011.
12:17
VOYO logo

Naime, igrač kojeg je Aston Villa platila 24 milijuna funti u siječnju ove godine (najskuplji transfer u povijesti kluba) nije mogao zaigrati protiv Liverpoola na Villa Parku zbog ozljede prepona.

Međutim, umjesto da prati utakmicu sa stadiona ili putem televizijskih ekrana, Bent se radije odlučio za posjet trgovinama. Nakon što je Bentova fotografija kako šopingira osvanula na internetu, napadača su oštro kritizirali navijači putem društvenih mreža Twittera i Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa mi nije važnije od igranja nogometa. Nažalost, ozljeda je značila da neću moći zaigrati i bio sam shrvan što ne mogu sudjelovati. Nadam se da ću se vratiti uskoro. Gledao sam većinu utakmice na televiziji. Nisam znao da će moj kratki izlazak izazvati takav problem i zbog toga se ispričavam", rekao je Bent, čija je momčad u utakmici protiv Liverpoola poražena s 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Smiješna strana sporta

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo