Dok se Dinamo pojačava, Hajduk postaje sve slabiji?

Postoji velika mogućnost kako će Hajduk posljednjih dana prijelaznog roka ostati bez dva dugogodišnja standardna člana prve momčadi. Riječ je o Danijelu Subašiću i Mariju Maloči.

18.8.2011.
19:48
VOYO logo

Novopečeni francuski prvoligaš Evian, ne namjerava biti samo jednogodišnji prolaznik u Le Championnatu. Posljednje dane dok je nogometna 'tržnica' još otvorena, pokušat će se pojačati s pokojim pojačanjem.

Za oko im je zapeo dvojac it Hajduka, Danijel Subašić i Mario Maloča, informacija je to koja ovih dana kruži Poljudom, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Hrvoje Maleš navodno je izjavio kako postoji mogućnost da do kraja prijelaznog roka klub ostane bez još dvoje igrača.

U međuvremenu, čelnici Eviana ponudili su 600 tisuća eura plus postotak od nekog budućeg transfera, a Hajduk je tražio milijun eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odšteta između Hajduka i Subašića dijeli se u omjeru 60:40, pa bi bijeli, da su pristali na ponudu, od prodaje svog vratara dobili tek 360 tisuća eura što je premalo za vratara reprezentativnog kalibra. Slijedi druga runda pregvora.

Vezani članci:

arti-201108180174006 arti-201108170645006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo