DOBRA I LOŠA VIJEST ZA TORCIDU: / Hajduk doveo pojačanje, ali na derbi protiv Dinama kreće bez jakog aduta

Image

HNK Hajduk iskoristio je službene internetske stranice za potvrdu vijesti o pojačanju svojih redova. Novo lice u svlačionici prvoligaša s Poljuda je Edin Šehić.

21.4.2017.
16:55
VOYO logo

Riječ je o 22-godišnjem mladom reprezentativcu Bosne i Hercegovine koji je sa splitskim klubom potpisao trogodišnji ugovor. Igra na poziciji desnog krila, a na novu adresu stigao je iz drugoligaškog NK Zagreba u kojem je prošao mlađe uzrasne kategorije, a u aktualnoj sezoni u prvih 14 utakmica Druge HNL postigao 10 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam igrač Zagreba, ali i strastveni navijač Hajduka. Cijela moja obitelj navija za Hajduk. Stoga sam još uvijek prepun dojmova. Imao sam već priliku igrati na Poljudu, a evo i sada kada izađem na travnjak, naježim se. Hajduk je jedna velika stepenica naprijed, iduća mi je želja u ovako velikom klubu napredovati, raditi još više i još zahtjevnije, dokazati se stručnom stožeru te konačno zaigrati u najdražem dresu", kazao je Šehić koji će za Hajduk pravo nastupa imati od lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti izvor navodi i popis igrača koji će zaigrati u subotnjem derbiju u Maksimiru. Na njemu nije ime Francka Ohandze koji će taj ogled propustiti zbog viroze.

Popis Hajdukovih igrača za derbi u Maksimiru:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dante Stipica, Josip Kvesić, Petar Bosančić, Hamza Barry, Jefferson, Nikola Vlašić, Márkó Futács, Ivo Grbić, Zvonimir Kožulj, Robert Jandrek, Ahmed Said Said, Zoran Nižić, Toma Bašić, Hysen Memolla, Fran Tudor, Ardian Ismajli, Marko Ćosić, Ante Erceg, Georgi Terziev i Savvas Gentsoglou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo