DOBAR POSAO U FRANCUSKOJ: / Jednom hrvatskom nogometašu cijena je tijekom Eura poskočila na 35 milijuna eura

Image

Talijanski nogometni prvoligaš Inter poslao je svog izaslanika u Englesku gdje pregovara kupnju i prodaju nekolicine igrača. Među njima je i Mateo Brozović.

18.6.2016.
20:55
VOYO logo

Sky Sport Italia izvor je vijesti koju donosi nogometni portal Football-Italia.net koji daje uvid u aktivnosti klupskog direktora Piera Ausilija u Londonu. Prvi mu je zadatak pokušaj dovođenja Yaya Tourea iz Manchester Cityja. Riječ je o igraču kojeg na popisu svojih želja već dulje vrijeme ima trener momčadi Roberto Mancini, a prema navodima i sam je Bjelokošćanin spreman pristati na smanjenje primanja kako bi stigao na San Siro.

Prodaja je nužna za kupnju

Budući da je limitiran pravilima Financijskog fair-playa Inter će za kupnju igrača morati i u prodaju, a tu dolazimo do Marcela Brozovića čije su dobre igre na Europskom prvenstvu utjecala i na njegovu igračku vrijednost. Spominje se da ona sada iznosi 35 milijuna eura. Zainteresirani su dva londonska kluba, Arsenal i Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrea Ranocchia već dulje vrijeme ne kotira dobro u Mancinijevim planovima, pa je drugi dio sezone proveo u Sampdoriji. Sada se spominje u kontekstu Norwich Cityja i Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo