DO SAD NEISPRIČANA ANEGDOTA O SRNI: / Antalogijski potez Darija stvorio je Enriqueu probleme

Image

Bivši kapetan Hrvatske Darijo Srna više nije u fokusu Barcelone za desni bok u momčadi.

14.2.2017.
8:47
VOYO logo

Srna je, nakon što su ga Katalonci htjeli dovesti na Camp Nou, odlučio poslušati svoje srce i ostati u Šahtaru. Tako je trenera BarceLuisa Enriquea gurnuo u probleme. Naime, nakon teške ozljede Aleixa Vidala, Enrique panično traži riješenje na desnom boku. No, na Srnu ne može računati jer ga je ovaj odbio.

SRNINA IZJAVA UZBURKALA DUHOVE: Španjolci u velikoj anketi odlučili tko je najbolji veznjak na svijetu

Pet mogućih prinova u Barci

Pravila španjolskog saveza dopuštaju da klub smije dovesti igrača iz domaćeg prvenstva, a jasno da je uvijek u prilici angažirati i stranca ako je bez angažmana. Tako El Mundo Deportivo, list sklon Barci, navodi pet imena mogućih prinova. Izvan države to su Martin Caceres (29), potom 35-godišnji Maicon i 34-godišnji Jose Bosingwa. Iz Primere riječ je o Douglasu Perreiri iz Gijona i Michelu Macedu iz Las Palmasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Sergi Roberto, ionako veznjak, nakon otpadanja Vidala do kraja sezone, teško će sam iznijeti teret.

Srna ipak ostao u Šahtaru

Sportske novosti pišu kako je njihov novinar neki dan sreo Eduarda u Zagrebu. Eduardo više nije nogometaš Šahtara, a na temu Srne, Šahtara i Barcelone ispričao je za SN jednu anegdotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U studenom mi je prišao Darijo i pokazao mail. Bila je to službena ponuda Barcelone. Pitao me što kažem, odgovorio sam: 'Dragi, jednom se živi'. Mislio sam tada da se Barcin poziv ne odbija jer koliko puta možete zaigrati u takvom klubu.

No, Srna je u tom času stao na loptu, da bi se kasnije odlučio za ostanak u Šahtaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo