KOJI SE NJEMU VRAG? / Nevjerojatan prizor! Do jučer je bio velika zvijezda Manchester Uniteda, a sada su ga snimili kako puši cigarete i pije nasred terena

Image
Foto: Twitter

Njegova Boca je osvojila argentinski Kup protiv Tigera, pobijedivši s 3:0, a Rojo je pobjedu proslavio pijući i pušeći cigarete

24.5.2022.
16:33
Twitter
VOYO logo

Argentinski nogometaš, Marcos Rojo, oduvijek je bio pomalo kontroverzan. Dok je igrao u Europi Rojo je bio na glasu kao ekscentrik, ali povratkom u domovinu, točnije u Bocu Juniors, malo si je dao oduška i sada je uhvaćen u poprilično bizarnom izdanju.

Njegova Boca je osvojila argentinski Kup protiv Tigera, pobijedivši s 3:0, a Rojo je pobjedu proslavio pijući i pušeći cigarete i to nasred terena. Čovjek je nakon osvajanja trofeja sjeo na teren, zapalo cigaretu i otvorio limenku piva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roja nije baš previše brinulo što ga snimaju kamere, a slike i snimke su se brzo proširile društvenim mrežama. Pa pogledajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Marcos Rojo je igrao za Manchester United od 2014. do 2021. godine, a prije toga je nastupao za Sporting i Spartak Moskvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo