DIREKTOR LOKOMOTIVE O PONUDI NEWCASTLEA ZA MAJERA: / 'Vrijedit će on i više, a vi novinari činite sve da ga razje***e'

Image
Foto: PIXSELL

Lokomotiva nije primila službenog ponudu za svojeg najboljeg igrača

7.2.2018.
11:41
PIXSELL
VOYO logo

U hrvatskim medijima u utorak ujutro prenijela se vijest talijanskog Calcio Mercata kako je Lokomotiva ovog siječnja odbila nevjerojatnu ponudu od 18 milijuna eura za svog veznjaka, Lovru Majera. Ovaj sjajni 20-godišnji veznjak bio je meta engleskog premierligaša Newcastlea na čijoj klupi sjedi Rafa Benitez.

LOKOMOTIVA ODBILA NEVJEROJATNU PONUDU ZA SVOG DRAGULJA: Benitez pripremio 18 milijuna eura, na Kajzerici ga odbili?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnoge je zatekla ova vijest jer nisu mogli shvatiti kako bi momčad koja se bori za ostanak u najelitnijem klupskom natjecanju u Engleskoj odlučila za ovako bogat transfer za igrača koji još nije u seniorskoj reprezentaciji Hrvatske.

"A i da je došla ponuda, ne bih ga pustio"

Direktor Lokomotive Božidar Šikić tvrdi da službena ponuda Newcastlea nije došla na adresu ekipe iz Kajzerice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A i da je došla, ne bih ga pustio u Newcastle. Tvrdim vam da će Lovro Majer vrijediti i više od 18 milijuna eura i biti igrač za veći klub od Newcastlea! Bilo je pojava da su nam dolazili neki menadžeri i nudili neke stvari, ali na tome je ostalo", rekao je Šikić u razgovoru za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MARIĆ BI DA ‘BALKANSKI MESSI’ OSTANE NA KAJZERICI: ‘U Engleskoj su svi jaki kao bikovi i idu kao avioni’

Pojavila su se pitanja kako će mladi, kako ga nazivaju, "Balkanski Messi", reagirati na natpise da je na radaru engleskog prvoligaša koji je spreman izvdojiti basnoslovan iznos za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taj dečko je tako čvrst u glavi"

"Vidim da vi novinari činite sve da ga razje***e, ali u tome nećete uspjeti. Taj dečko je tako čvrst u glavi da ga ništa ne može razje***i, on je sav u nogometu i razmišlja samo o nogometu, unatoč tim famama o velikom transferu. On Lovri sigurno neće pobjeći, samo da ostane zdrav", zaključio je Šikić.

Ove sezone Majer je zabio sedam golova i ima tri asistencije i ako nastavi s dobro igrama, zasigurno će na ljeto u Lokomotivu stići izdašne ponude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo