DIRALI SU JE PO GRUDIMA, GRLILI JE, ODVEZIVALI JOJ KOPAČKE: / Simpatična sutkinja u nedjelju ulazi u povijest

Image
Foto: Screenshot

Bibiana Steinhaus ući će ove nedjelje u povijest kao prva žena koja je bila glavna sutkinja na jednoj utakmici njemačke Bundeslige.

8.9.2017.
12:10
Screenshot
VOYO logo

U petak je potvrđeno da je Steinhaus delegirana za glavnu sutkinju dvoboja trećeg kola Bundeslige između Herthe i Werdera. U svibnju je objavljeno da se 38-godišnja policajka nakon šest godina suđenja u drugoj ligi seli u elitni rang, a sada je napokon došao red da odradi i prvu utakmicu.

'Oduševljena sam'

"Oduševljena sam što napokon dolazi na red ovaj veliki izazov za mene i moju ekipu. Definitivno smo jako dobro pripremljeni", poručila je Steinhaus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Simpatična policajka je već dosad u više navrata bila u središtu pozornosti. Prvi put prije nekoliko godina kad ju je tadašnji igrač Herthe Peter Niemeyer slučajno rukom dodirnuo po grudima, što je ona popratila smiješkom, a potom i nakon 'okršaja' s bivšim trenerom Bayerna Pepom Guardiolom. Uzrujani katalonski stručnjak je najprije vikao na nju, potom ju je pokušao zagrliti, a onda se, praktički na silu, rukovao s njom i potapšao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedavnoj utakmici Njemačkog kupa između Bayerna i Chemnitzera joj je Franck Ribery u šali odvezao vezicu na kopačkama! Nije se Steinhaus posebno naljutila, samo je lagano potapšala Francuza i kasnije izmijenila nekoliko riječi s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo