Izbila drama oko ulaznica za dvoboj s Vatrenima

Na Islandu je izbila drama oko ulaznica za dvoboj dodatnih kvalifikacija za SP protiv Hrvatske, koji se igra na stadionu Laugardalsvöllur 15. studenoga.

29.10.2013.
12:48
VOYO logo

Islandski nogometni savez najavio je da će ulaznice za jednu od najvećih utakmica u povijesti te zemlje u prodaju biti puštene u utorak, no putem interneta su se u prodaji pojavile u četiri sata ujutro i do osam sati su rasprodane. Sad se preprodaju po puno većim cijenama što je izazvalo revolt tamošnjih navijača.

"To smo učinili prvenstveno iz tehničkih razloga. Znali smo da će potražnja biti puno veća od ponude. Da smo obznanili točno vrijeme početka prodaje ulaznica, server ne bi izdržao. Nismo znali da će se ulaznice baš tako brzo prodati. I da smo navijačima obznanili točno vrijeme, to ne bi puno promijenilo. Bio bi jednak broj nezadovoljnika", poručili su iz Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/uaAAx1E9DAs

Stadion Laugardalsvöllur u Reykjaviku ima kapacitet od oko 10 tisuća mjesta, od čega je 1.000 rezervirano za hrvatske navijače, a oko 1.500 za poslovne partnere Islandskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo