DINAMU U TORINU PRIJETI KATAKLIZMA: / Trener najgore momčadi Lige prvaka jasan: 'Ne bojim se velikog poraza'

Image

Dinamo je u utorak ujutro otputovao u Torino na svoj posljednji susret ovosezonske Lige prvaka protiv Juventusa, koji je na rasporedu u srijedu od 20 i 45 na stadionu spomenutog kluba.

6.12.2016.
12:12
VOYO logo

Modri su u prvom susretu na Maksimiru koji je bio odigran u rujnu izgubili od Juventusa 4-0. Sad je na redu uzvrat u Torinu. Unatoč lošim ovosezonskim rezultatima u prvenstvu i Ligi prvaka, u taboru hrvatskog prvaka optimizma ne manjka.

DERBI ZA PAMĆENJE: Rijeka je imala sva tri boda u rukama, a onda je ostala s igračem manje i bez pobjede

"Predstoji nam posljednja utakmica Lige prvaka, pokušat ćemo odigrati dobro, da izgledamo kao momčad. Juventus je sjajna momčad i u međusobnoj utakmici možemo samo izvući pozitivne zaključke", kazao je trener Dinama Petev, prenosi službena klupska stranica i osvrnuo se na stanje u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Jonas odrađuje kartone, svi ostali su tu

"Samo Jonasa nema zbog tri žuta kartona dok svi ostali koji su u kadru mogu započeti sutrašnju utakmicu"

Juventus je apsolutni favorit u ovom dvoboju koji još, k tome i igra na svom terenu. Strahuje li Dinamo od visokog poraza?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bojim se velikog poraza i psihološkog utjecaja na momčad. Nadam se da će svi koji sutra zaigraju odigraju dobro, sa željom, htijenjem i borit ćemo se za svaku loptu. Siguran sam da ćemo odigrati dobru utakmicu", nadodao je Petev i osvrnuo se na pitanje novinara kako Dinamo ove sezone u Ligi prvaka još nije osvojio bod niti postigao pogodak. A tako bi moglo ostati i nakon sutrašnjeg sraza.

'Pokušat ćemo zabiti pogodak Juventusu'

"Pokušat ćemo sutra zabiti pogodak, znamo da će biti teško, nama je motiv igranje u Ligi prvaka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je protekle subote u derbiju 18. kola HNL-a protiv vodeće momčadi HNL-a Rijeke uspio izvući bod. Rijeka je povela na Maksimiru u 51. minuti preko Gorgona, Dinamo je uspio izjednačiti u 79. minuti pogotkom Sigalija.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

PRED DINAMOM JE POSLJEDNJI OVOSEZONSKI EUROPSKI IZAZOV: Zagrepčani otputovali na megdan velikom Juveu

Image

PRED DINAMOM JE POSLJEDNJI OVOSEZONSKI EUROPSKI IZAZOV: Zagrepčani otputovali na megdan velikom Juveu

"Analizirali smo kako smo igrali i atmosfera je dobra. Još jednom ponavljam, sami smo krivi zbog mnogobrojnih promašenih prilika u prvom dijelu i pogotka koji smo primili", zaključio je trener Modrih prije odlaska u Torino.

'Ne smijemo se nikog bojati'

Filipa Benkovića, 19-godišnji stopera Dinama koji je ove sezone postao prvotimac, očekuje međusobni sraz s najboljim hrvatskim napadačem, Mandžukićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo svi kako je Mandžukić napadač svjetske klase te znamo njegove mogućnosti. Međutim, ne smijemo se nikog bojati, već pokušati odigrati svoju igru".

Benković se osvrnuo i na atmosferu u svlačionici Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobra je atmosfera nakon derbija s Rijekom, iako nam je žao što nismo iskoristili prilike koje smo imali. Okrećemo se dalje, moramo nastaviti raditi naporno, jer je jedino to pravi put".

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo