DINAMU SUDI 'NJEMAČKI DIV', A OVO JE DOKAZ DA SE VJERUJE U USPJEH: / Vojska navijača kreće na put, podrška će biti gromoglasna

Image
Foto: PIXSELL

Sudac visok 197 cm je i vlasnik tvrtke sa 75 zaposlenih

13.3.2019.
12:34
PIXSELL
VOYO logo

Stručni stožer i igrači Dinama otputovali su u Lisabon, gdje hrvatskog prvaka u četvrtak očekuje uzvratni susret osmine finala Europske lige protiv Benfice. Dinamo je u prvom susretu slavio 1-0 golom Brune Petkovića u 38. minuti iz jedanaesterca i u taboru hrvatskog prvaka s mnogo optimizma očekuju sutrašnji ogled na kojem se očekuje oko 2000 navijača maksimirskog kluba.

"Moramo se dobro braniti i kontrirati. Odlučio sam o sastavu, neće biti velikih iznenađenja, ali pričekajmo s tim. Tko god bude igrao mi ćemo biti spremni. Spremni smo za njihove najbolje igrače. Sve su to odlični i kvalitetni nogometaši koji puno vrijede na tržištu. Vidjet ćemo što će biti, ali važno je kako će izgledati naša momčad", rekao je trener Nenad Bjelica prije puta u Portugal od kojeg mnogo očekuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optimizam

"Nema razloga da ne budemo dobro raspoloženi. Idemo odigrati jednu važnu utakmicu za nas i želimo se pokazati u istom svjetlu kao u prvoj utakmici. Spremni smo za to."

Image
DINAMOVO SKINUO SVOJE PROKLETSTVO, BENFICA SVOJE NE MOŽE: /

Znate li što je Guttmannova kletva duga 57 godina?

Image
DINAMOVO SKINUO SVOJE PROKLETSTVO, BENFICA SVOJE NE MOŽE: /

Znate li što je Guttmannova kletva duga 57 godina?

A da osim Bjelice i nogometaša u uspjeh vjeruju i navijači kluba potvrđuje brojka od oko 2000 njih koliko ih se očekuje na tribinama Benficinog stadiona. Pravdu na njemu krojit će njemački sudac Deniz Aytekin (40).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz karijeru dosad nije svirao na Dinamovim utakmicama, ali ima jednu odrađenu u kojoj je nastupala Benfica. U studenom 2017. Portugalcima je sudio susret Lige prvaka protiv CSKA u Moskvi u kojem je ruski sastav slavio sa 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Div' od 197 cm

Sudio je Splitu u kvalifikacijama Europske lige u pobjedi 3-1 protiv Domžala i Osijeku u porazu od bečke Austrije na stadionu Gradski vrt, također u kvalifikacijama tog natjecanja.

Aytekin je rođen 21. srpnja 1978. godine, a suđenjem se bavi od 1995. U Bundesligi je debitirao 2008. godine, a Fifin sudac je od 2011. Nijemci ga nazivaju "divom" jer je visok čak 197 centimetara i jedan je od najviših sudaca svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnik je internetske tvrtke sa 75 zaposlenih.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo