Dinamu se nudi zvijezda reprezentacije BiH!

'Kontaktirao sam s Modrima. Da se mene pita, došao bih u Dinamo', izjavio je BiH reprezentativac Emir Spahić koji se navodi kao jedna od želja maksimirskog kluba.

13.6.2011.
23:52
VOYO logo

Nogometaši Dinama danas su započeli pripremne za novu sezonu ojačani najboljim strijelcem prvenstva Ivanom Krstanovićem, šibenskim fantazistom Mehmetom Alispahićem i povratnikom u redove Modrih, Jerkom Lekom.

No, kako bi ušli što spremniji u novi pokušaj za proboj u Ligu prvaka, Dinamo što prije mora dovesti kvalitetno stopersko rješenje. I dalje se spominju imena Josipa Šimunića, Domagoja Vide i Emira Spahića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi igrači koji su nabrojani još su i igri. Pokušavamo to riješiti, ali igrač koji dođe mora biti kapitalac", slikovito se izrazio izvršni predsjednik maksimirskog kluba Zdravko Mamić.

Što se tiče Šimunića, izgledi su mali. Hoffenheim bi mu dao čiste dokumente, ali mu ne bi dao ništa od plaće za sljedeću godinu, a bez tog novca Joe neće otići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, zanimljiv je postao Emir Spahić, kapetan reprezentacije BiH i igrač Montpelliera kojeg je prošle godine želio Arsene Wenger. Na koncu je sve propalo jer je njegov francuski klub tražio 25 milijuna eura od Arsenala.

"Kontaktirao sam s Modrima. Da se mene pita, došao bih u Dinamo", javio je Spahić iz Dubrovnika gdje je trenutno na odmoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106110365006 arti-201106100750006 arti-201106090051006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo