Dinamu prijeti nova opasnost i to na Maksimiru

Dinamo u četvrtak očekuje prva utakmica u skupini Europske lige. Na Maksimiru će u 19 sati gostovati Černomorec, a presicu je u Maksimiru dan prije održao trener Branko Ivanković.

18.9.2013.
14:04
VOYO logo

"Počinjemo s Europa ligom gdje su naše ambicije jasne: svaku utakmicu tražimo pobjedu i tri boda te na kraju želimo biti među prve dvije momčadi koje prolaze dalje. O Černomorecu ne trebam posebno govoriti da su jaka momčad koja ima šest pobjeda zaredom i u ligi se nalazi ispred dva giganta: Šahtara i Dynamo Kijeva. To dovoljno govori. Oni nemaju spektakularne zvijezde, ali su dobro izbalansirani, čvrsti, agresivni i odlično organizirani. Sigurno nas čeka teška utakmica, ali i mi imamo kvalitetu bez obzira na to što nema Soudanija", rekao je Branko Ivanković.

Trenera Dinama može brinuti nekoliko stvari prije tog susreta. Loša atmosfera nakon poraza od Hajduka na Poljudu sasvim će se sigurno odraziti i na posjetu u Maksimiru, premda na HTV-u neće biti izravnog prijenosa utakmice. Još više brine činjenica da je momčad iz Ukrajine najjača baš tamo gdje je Dinamo nasjlabiji - u prekidima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radili smo na tome, a nastavit ćemo i do utakmice. Kada smo već kod te faze igre onda svakako vrijedi istaknuti kako je tu Černomorec posebno opasan. Čak kod prekida ponekad napadaju sa sedam igrača što je zaista rijetko", rekao je Ivanković.

Potvrdilo se to još jednom protiv Hajduka koji je nokautiraoModre iz dva kornera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protiv Hajduka smo zakazali mi igrači. Nadamo se da smo nešto naučili iz te utakmice", izjavio je kapetan Dinama Josip Šimunić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo