DINAMOVO POJAČANJE IMA OSEBUJAN STIL ODIJEVANJA KOJEM SE ČUDI I DŽEKO: / Upoznajte novog modrog modnog mačka

Image
Foto: Instagram: Izet Hajrović

Na maksimirskim hodnicima već se priča da je Leonardo Sigali dobio nasljednika.

30.1.2018.
15:31
Instagram: Izet Hajrović
VOYO logo

Izet Hajrović (26) pred vratima je zagrebačkog Dinama. Ovog bosanskohercegovačkog reprezentativca od službenog potpisa s jesenskim prvakom Hrvatske dijeli ga još samo liječnički pregled. Hajrović je ofenzivno krilo koji je prošao sve omladinske selekcije Švicarske pa ipak odlučio zaigrati za zemlju svojih roditelja. Radi se o kvalitetnom igraču s iskustvom igranja u najjačim svjetskim ligama. Točnije, ima iskustvo igranja u Bundesligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZDRAVKO MAMIĆ U NAJVEĆOJ TAJNOSTI DOGOVORIO DOLAZAK IGRAČA IZ BUNDESLIGE: Ovo je veliko pojačanje za Dinamo

Također, Hajrović je od 2009. do 2014. igrao za švicarski Grasshoppera i osvojio Švicarski kup, a u međuvremenu je debitirao za reprezentaciju BiH. Iz Grasshoppera je Hajrović prešao u Galatasaray, ali samo pola godine kasnije otišao je u poznati njemački Werder iz Bremena. Međutim, u svojoj prvoj sezoni u Njemačkoj Hajrović je nastupio u 19 susreta, a sljedeću sezonu proveo je u španjolskom Eibaru u kojem je odigrao samo sedam utakmica.

Unazadila ga ozljeda koljena

Vratio se u Werder i konačno proigrao. Do ozljede koljena bio je jedan od najboljih igrača, Werder mu je dao 1,8 mil. eura godišnje pa je bio i među najplaćenijima. Međutim, Nijemci dugo ne čekaju. U Bundesligi ako se ne iskoristi šansa, onda igrač odmah pada u drugi plan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijemci ne priznaju ništa osim dobre igre i rezultata. Hajrović svoju plaću nije opravdao na terenu pa ga je klub odlučio prodati. Spominjalo se da ga žele Dinamo Moskva, Genoa, Deportivo, Trabzonspor... No Hajrović je završio u Dinamu iz Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U karijeri je igrao s dva hrvatska nogometaša, s Davorom Landekom u Grasshopperu i s Josipom Radoševićem u Eibaru. Vjerojatno ne znate, ali njegov dvije godine mlađi brat Sead igra u švicarskom FC Wohlenu na mjestu stopera, a tri godine proveo je u mlađim uzrastima Arsenala.

Ljubitelj Louisa Vuittona

Možda i najzanimljivija stavka o njemu je njegov osebujni stil odijevanja. Tako se na maksimirskim hodnicima već glasno priča da je Leonardo Sigali dobio nasljednika. Naime, Argentinac je dosad bio poznat kao ljubitelj modnih krpica i čudnih kombinacija, a dobio je dostojnog nasljednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajrović je na društvenim mrežama pokazao da je ljubitelj Louisa Vuittona, a kombinacija je nasmijala i njegovog poznatijeg suigrača, sjajnog napadača Rome Edina Džeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A mooj Izete", napisao je Džeko na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo