Čudo od djeteta može igrati samo za Hrvatsku!

Iako su neki mediji iz BiH donijeli informaciju da je Alen Halilović dobio poziv izbornika BiH Safeta Sušića za utakmicu sa Slovenijom 6. veljače, to nije točno.

11.1.2013.
17:33
VOYO logo

Igrati za BiH ne bi ni mogao jer nema putovnicu BiH. A k tome, Sušiću je provjera za možda i ključni ogled kvalifikacija, s Grcima, pa će igrati najbolji.

"Izbornik je taj koji zove igrače, a ne netko iz Saveza. Popis za Sloveniju objavit ćemo oko 20. siječnja, a na njemu neće biti Halilovića. On niti ne može biti pozvan jer je igrao za mladu reprezentaciju Hrvatske. Ako i ima BiH putovnicu, mora promijeniti i sportsko državljanstvo. Oni koji su pisali senzacionalističke naslove nisu dovoljno informirani", rekao je Sušić za BiH medije i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Halilović je taj koji mora odlučiti za koga želi igrati, uz pomoć roditelja i okoline. Znam da je ogroman talent, jedan od najvećih koji se u posljednje vrijeme pojavio na našim prostorima. No hoće li postati veliki nogometaš ovisi isključivo o njemu, a ja se nadam da hoće. Ako ćemo ga zvati, bit će to eventualno za iduće kvalifikacije, nakon SP-a u Brazilu 2014. Čak bi i to možda bilo prerano. Pa on ima 16 i pol godina, teško da može biti u bilo kakvim kombinacijama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo