Korak do naslova / Dinamovi navijači slave na društvenim mrežama, Petković ih bacio u trans: 'Gdje bi nam bio kraj...'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo točku na i izuzetno uzbudljivog prvenstva može staviti 15. svibnja kada gostuju kod Šibenika, momčadi u najslabijoj formi ovog proljeća

9.5.2022.
12:24
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je u posljednjem susretu 34. kola Prve HNL na Maksimiru dominantnom predstavom savladao Osijeka 3:0 i Slavonce izbacio iz utrke za naslov. Trenutno Zagrepčani imaju četiri boda prednosti ispred Hajduka koji je jedini preostali pratitelj te je vrlo blizu obrane naslova.

Strijelci su na maksimirskom stadionu bili Mislav Oršić, Dario Špikić i Luka Menalo, a nakon dugo vremena je sjajnu utakmicu u modrom dresu odigrao i Bruno Petković koji je upisao dvije asistencije. Također, treba napomenuti kako je Osijek cijelo drugo poluvrijeme igrao s igračem manje nakon što je Čeberko zaradio drugi, isključujući žuti karton u 44. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Ludilo u HNL-u /

Pogledajte kolike su Hajdukove šanse za naslov: Dinamo stavio obje ruke na trofej i u Šibeniku ga planira podići

Image
Ludilo u HNL-u /

Pogledajte kolike su Hajdukove šanse za naslov: Dinamo stavio obje ruke na trofej i u Šibeniku ga planira podići

'Titula je naša'

Modrima trebaju tri boda iz iduće dvije utakmice što znači da do naslova može već u idućem kolu kada gostuje na Šubićevcu no navijači Dinama već slave na društvenim mrežama

Image

"Bilo je veličanstveno prisustvovati modroj rapsodiji. Još samo da se sruši ova sramota od stadiona i napravi novi, civilizirani stadion onda bi na svakoj tekmi bilo preko 20 000 gledalaca. Tomaševiću što čekaš s koncesijom?", napisao je jedan navijač Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala vam na ovoj prekrasnoj plavoj noći, srce ko kuća. Bravo, nisam nikad sumnjala u vas", slično misli i navijačica na Dinamovoj stranici.

Iako nije još matematički potvrđena neki od pratitelja Modrih već slave novi naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Titula je naša", napisao je treći.

'Možda i najbolja asistencija ove sezone'

Posebnu pažnju i oduševljenje je privukla asistencija Brune Petkovića za pogodak Mislava Oršića. Naime, Dinamov napadač je prekrasnom dijagonalom rasparao inače tvrdu Osijekovu obranu te podsjetio na najbolje dane svoje karijere kada je pod palicom Nenada Bjelice sijao strah i trepet terenima diljem Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Možda i najbolja asistencija ove sezone u cijeloj ligi", nije krio oduševljenje dio modrog puka, a neki su poželjeli da češće viđaju nekoć reprezentativnog napadača u ovakvom izdanju.

"Gdje bi nam bio kraj kad bi Petković svaku tekmu odradio s ovakvom voljom i zalaganjem".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo točku na i izuzetno uzbudljivog prvenstva može staviti 15. svibnja kada gostuju kod Šibenika, momčadi u najslabijoj formi ovog proljeća. Hoće li to i učiniti vidjet ćemo u nedjelju navečer.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo