PLAVO LUDILO / Draženov dom rasprodan dva dana prije utakmice: Idućeg tjedna navijači Dinama mogli bi slaviti dvostruku krunu

Image
Foto: Goran Stanzl/Pixsell

U petak se igra treća utakmica finala malonogometne lige, a u nedjelju se na Maksimiru slavi naslov. Sve bi moglo kulminirati dvostrukim slavljem u ponedjeljak...

24.5.2023.
10:49
Goran Stanzl/Pixsell
VOYO logo

Cibona je rasprodana! Draženov dom bit će krcat! Futsal Dinamo i Olmissum u petak će igrati treću utakmicu finala u doigravanju za prvaka Hrvatske, a rezultat u seriji je 1-1 nakon dvije utakmice odigrane u gradu na Cetini.

Image
LIJEPA SJEĆANJA /

Futsal Dinamo u finalu prvenstva Hrvatske neće igrati u Dvojci: Sele u dvoranu u kojoj su osvojili povijesni trofej

Image
LIJEPA SJEĆANJA /

Futsal Dinamo u finalu prvenstva Hrvatske neće igrati u Dvojci: Sele u dvoranu u kojoj su osvojili povijesni trofej

Tu vijest objavio je Futsal Dinamo jutros na svojim službenim kanalima. Danima se priča o ovoj utakmici, prodaja putem internetske kupovine tekla je fenomenalno, a kada je u fizičku prodaju stiglo nekoliko stotina ulaznica, nestale su u rekordnom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oko 5 tisuća zaljubljenika u plavu boju bodrit će svoj Dinamo u pohodu na svoj prvi naslov prvaka Hrvatske u futsalu. KC Dražen Petrović u posebnom je sjećanju za navijače ovog kluba i zbog prvog trofeja kojeg su osvojili još 2014. godine, kada su u finalu kao potpuni autsajderi svladali Alumnus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira kako ova utakmica završi, u ponedjeljak će se u istom terminu igrati i četvrta utakmica serije, a tko god uzme pobjedu u petak, imat će priliku osvojiti naslov u četvrtoj utakmici. Navijači Plavih nadaju se da će upravo oni slaviti, a obzirom da u nedjelju na Maksimiru njihovi ljubimci slave naslov prvaka na utakmici protiv Gorice, postoji mogućnost da u dva dana Zagreb obuzme prava plava ludnica i dvostruka fešta.

Iz GNK Dinama poručuju da je danas do 10 sati prodano već preko 3000 ulaznica za nedjeljni susret protiv Gorice, što uz broj prodanih godišnjih ulaznica čini ukupnu broju od skoro 10 tisuća prodanih karata za oproštaj od plavih bluza uz još jedno podizanje trofeja prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznica za spektakl na Maksimiru dakle, još ima, a u prodaji su i vrijedni papirići za posljednju utakmicu Futsal Dinama u Zagrebu ove sezone. S obzirom na to da brojni ljudi pišu kako su ostali bez ulaznice za utakmicu u petak, neka ovo bude podsjetnik da su ulaznice za utakmicu u ponedjeljak već u prodaji i neka što prije požure nabaviti svoj primjerak. Moglo bi biti nezaboravno, kao što je već bilo u Dvojci Doma Sportova protiv Novog Vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 11, borilački spektakl godine iz Arene Zagreb gledajte UŽIVO u nedjelju, 28. svibnja,od 20 sati, ekskluzivno na PLAY Premiumu!

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo