Dinamovci zaželjeli Hajduku nakon poraza puno sreće!

'U Zadru svatko može izgubiti, pa tako i Hajduk.

1.8.2011.
16:25
VOYO logo

Novi radni tjedan započeo je velikim iznenađenjem za Dinamove nogometaše. Redovi za ulaznicu protiv finskog HJK-a dugački stotinu metara, jasno su dali do znanja da će Maksimir biti dupkom pun. Svoje oduševljenje nije krio ni Modri dvojac, Šime Vrsaljko i Ivan Kelava.

"Pun će nam stadion samo biti dodatni motiv da pobijedimo", rekao je mladi Vrsaljko te nadodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemamo dovoljno vremena za pripremu. Svaka tri dana igramo novu utakmicu, pa nam je tako prvenstveni dvoboj s Cibalijom bio svojevrsna priprema za Helsinki. No, cilj je poznat, želimo u Ligu prvaka i nastojat ćemo pobijediti."

Oduševljenje najavom kako će Maksimir biti dupkom pun nije krila ni Ivan Keleva, te je u nekoliko riječi najavio dvoboj protiv HJK-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"No, takve utakmice traže stopostotnu koncentraciju. Nema opuštanja jer odmah slijedi kazna. Što se Helsinkija tiče, mislim da oni ne mogu odigrati bolje od onoga što su pokazali u Finskoj, a ako budemo pravi, HJK uopće neće biti faktor", smatra Dinamova 'jedinica'

Nezaobilazna tema u maksimirskim krugovima je i prvi ovosezonski posrtaj Hajduka u zadarskim Stanovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Zadru svatko može izgubiti, pa i oni. Nadam se da će u idućoj utakmici odigrati dobro", izjavio je Vrsaljko zaželivši Bijelima sreću u predstojećem europskom dvoboju sa Stokeom.

Šime je nekoliko je riječi posvetio i porazu naše U-20 reprezentacije na SP-u Kolumbiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poraz od Saudijske Arabije nije katastrofa, mi uvijek igramo bolje protiv jačih. Moraju se iskupiti protiv Nigerije. Imam veliko povjerenje u dečke. Nadam se da će pokazati da tamo nismo dospjeli slučajno i da će napraviti pravi rezultat. Žao mi je što nisam s njima, jer je velika čast igrati za reprezentaciju, ali sad sam posvećen Dinamovu cilju, Ligi prvaka", zaključio je na kraju.

specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107310385006 arti-201107300320006

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo