DINAMOVCI SU ISTO OVAKO GOVORILI I NAKON PRVE UTAKMICE S TOTTENHAMOM: / 'U drugoj utakmici moramo ući muški i napasti ih'

Image

Nakon utakmice oglasili su se Dinamovi igrači za Arena Sport, prvi je progovorio Bruno Petković koji još uvijek nije skroz oporavljen, ali je odigrao večeras oko 30 minuta

8.4.2021.
23:26
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama u prvoj su utakmici četvrtfinala Europske lige na stadionu u Maksimiru izgubili od Villarreala sa 0:1. Villarreal je do pobjede stigao pogotkom Gerarda Morena iz kaznenog udarca u 44. minuti.

Dinamo je tijekom čitavog susreta bio ravnopravan šestoplasiranom sastavu španjolskog prvenstva, no zbog jedne neopreznosti u obrani ostao je bez pozitivnog rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POGLEDAJTE ZAŠTO JE PONIŠTEN ORŠIĆEV GOL: /

Modri odigrali akciju kao iz udžbenika, a onda se ukazao sudac

Image
POGLEDAJTE ZAŠTO JE PONIŠTEN ORŠIĆEV GOL: /

Modri odigrali akciju kao iz udžbenika, a onda se ukazao sudac

Galerija

'Izgubili smo za taj nesretni penal'

Nakon utakmice oglasili su se Dinamovi igrači za Arena Sport, prvi je progovorio Bruno Petković koji još uvijek nije skroz oporavljen, ali je odigrao večeras oko 30 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je utakmica bila ravnopravna, osim zadnjih 15-ak minuta kad napravili razliku. Za taj nesretni penal smo izgubili, ali ostaje nam još 90 minuta u Španjolskoj", rekao je Petković pa se osvrnuo na oporavak od ozljede.

"Oporavljam se, dobro je", zaključio je Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se i Joško Gvardiol koji je odigrao vrlo dobru utakmicu za Dinamo.

"Znali smo da nas čeka teška utakmica, znali smo da su oni dobra momčad. Trebamo ubacit u brzinu više ako želimo ostvariti nešto ostvariti u drugoj utakmici. Nije lako se braniti protiv njih. Oni su dobri tehničari i dobro drže loptu, jednostavno moraš trčati s jedne strane na drugu i onda se priključiti napadu, što je fizički teško, ali takva je ovo razina. Možemo izvući nešto više u uzvratu. U drugoj utakmici moramo izaći muški i napasti ih", rekao je Gvardiol koji se također mučio s ozljedom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se super, osjetio sam da me malo zateže kvadriceps. Odradit ću što bolje s fizioterapeutima kako bih bio spreman za drugu utakmicu", zaključio je branič Dinama.

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo