Dinamovci se skoro potukli na treningu!

Leko je na treningu 'pokupio' Ibaneza, nakon čega je Argentinac 'poludio' i poručio mu prestane mlatiti. Leko mu je odbrusio da šuti, pa je došlo do naguravanja.

1.12.2011.
13:15
VOYO logo

Dinamo je u zadnjem kolu hrvatskog nogometnog prvenstva u Zaprešiću zakazao i odigrao 0:0 protiv Intera, a uoči posljednjeg jesenskog kola i gostovanja kod Cibalije, igrači hrvatskog prvaka opet su odradili 'odgojnu mjeru' i gledali kako su primili šest golova u Madridu.

Na Santiago Bernabeu je jedan od najagresivnijih igrača Modrih na terenu bio Jerko Leko, koji je i na terenu Hitrec-Kacijan suigračima pokazao kako se bori za svoj klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednom trenutku je žestoko startao na Luisa Ibaneza, a Argentinac je nakon toga puk'o i suigraču poručio:

"Prestani! Dosta je bilo, sve ćeš nas istući", javljaju Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leko mu je odbrusio da šuti i igra dalje, a tada je došlo do naguravanja. Navodno se njihova svađa mogla pretvoriti i u nešto više, no reagirao je trener Kruno Jurčić, koji ih je razdvojio.

"Bilo je to u žaru borbe, ništa što bi izašlo iz okvira normalnog. Trening je bio izvrstan, momci su išli silovito, pa se onda takve stvari znaju i događati. Neće biti nikakvih kazni, kažem – sve se dogodilo u borbenom zanosu", izjavio je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo