DINAMOVCI OTPUTOVALI U RUSIJU NAKON DOBRIH VIJESTI S TESTIRANJA: / Imat će težak posao u prvoj utakmici šesnaestine finala

Image

Dinamo otputovao u Rusiju

17.2.2021.
10:52
VOYO logo

Nogometaši i stručni stožer hrvatskog prvaka Dinama otputovali su jutros iz Zagreba u Rusiju, gdje ih u četvrtak u 18:55 očekuje prva utakmica šesnaestine finala Europa lige protiv Krasnodara.

Image
DINAMO U ZADNJI TREN PRIJELAZNOG ROKA NAPRAVIO VELIK POSAO: /

Stigao je kapetan mlade momčadi PSV-a

Image
DINAMO U ZADNJI TREN PRIJELAZNOG ROKA NAPRAVIO VELIK POSAO: /

Stigao je kapetan mlade momčadi PSV-a

Sjajno raspoloženje u Dinamu

Momčad će se po dolasku u Rusiju smjestiti u hotel, a poslijepodne su na rasporedu konferencija za medije i posljednji trening pred sutrašnju utakmicu u kojoj će Plavi tražiti povoljan rezultat pred uzvrat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači, stručni stožer i delegacija GNK Dinamo na put su krenuli u sjajnom raspoloženju, a dan uoči puta u Rusiju stigli su i rezultati obaveznog testiranja na covid-19. Svi su testovi negativni, objavio je zagrebački klub na svojoj web stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ekipa raste, a utakmicu s Krasnodarom dočekujemo jako dobro spremni psihički i fizički. Veseli nas što nemamo zdravstvenih problema, izuzev Livakovića i Moharramija koji je ozlijeđen od ranije. 99 posto ekipe je u dobrom stanju, moći ćemo složiti dobru momčad. Znamo što nas čeka i na kojoj razini mi moramo biti ako želimo egzistirati u Rusiji. Putokaz nam moraju biti utakmice grupne faze Europske lige, ali i dvoboji protiv Gorice, Hajduka i Osijeka. Tu smo bili kompaktni, agresivni, čvrsti i koncentrirani, takvi moramo biti i u četvrtak. I onda imamo šanse za veliki rezultat", rekao je trener Dinama Zoran Mamić u najavi utakmice i dodao:

Znamo puno o njima, meni su raznovrsniji od CSKA Moskva'

"Znamo puno o njima, meni su raznovrsniji u igri od primjerice CSKA Moskva. Prema naprijed su jako rastrčani, kombinatorni, imaju izrazite individualce. I tu im moramo biti blizu, ne dopuštati im da se razmašu. I pojedinačno su sjajni, imaju napadača Berga koji je svugdje zabijao puno golova, Brazilce u veznom redu, a možda im je malo slabija obrana. Tu ne mislim na četiri ili pet braniča, već kako se momčadski brane. Uvijek s puno igrača idu prema naprijed, pa im se kroz tranziciju može zaprijetiti. Mi smo svjesni što naša momčad može, ima još puno prostora za napredak. Mislim da iz utakmice u utakmicu Dinamo pokazuje sve bolju igru, treću utakmicu za redom nismo primili pogodak, obrana se vraća na svoj stari nivo... Ne sumnjam da će u prvoj utakmici u Krasnodaru naša ekipa biti dobra", istaknuo je jučer Zoran Mamić za hrvatske medije uoči dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo