DINAMOVCI OTKAZALI DOLAZAK NA OKUPLJANJE: / Javili da su ozlijeđeni, iako su bili na klupi protiv Hajduka

Image

Trojica mladih hrvatskih reprezentativaca Ćorić, Fiolić i Pavičić otkazali su dolazak na okupljanje uoči posljednje utakmice kvalifikacija za U-21 Euro koja se igra u Švedskoj, 10. listopada

3.10.2016.
11:21
VOYO logo

Portal Goal.com piše kako su u nedjelju stigli otkazi trojice dinamovaca koji uopće nisu igrali u derbiju, nego su bili na klupi. Pa su javili izborniku da su ozlijeđeni!? To su Ćorić, Fiolić i Pavičić. Tako se izbornik mlade U-21 reprezentacije našao u problemima uoči utakmice u kojoj našoj mladoj izabranoj vrsti treba pobjeda protiv mladih europskih prvaka.

TOTALNA DRAMA U REPREZENTACIJI: Nakon kapetana Modrića i Lovrena, Čačiću zbog ozljede otkazao i Ivan Rakitić!

'Neću prejudicirati stvari dok ne dobijemo medicinsku dokumentaciju'

"Dinamovci koji su otkazali? Neću prejudicirati neke stvari dok ne dobijemo medicinsku dokumentaciju", prokomentirao je izbornik Nenad Gračan otkaze dinamovaca i istaknuo kako su umjesto njih na okupljanje pozvani Krovinović, Brekalo i Mišić. Gračan još dodao kako će se čuti sa izbornikom A vrste Antom Čačićem i vidjeti kakve su mogućnosti da im se priključe netko iz A vrste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

'Najvažnije je stvarati igrače za A vrstu'

"Uvijek se događalo da nam se igrači zbog ozljeda i A reprezentacije, važan rezultat, ali najvažnije je stvarati igrače za A vrstu. Ovo su igrači koji mogu podnijeti teret, bili smo i ranije oslabljeni i dobro smo odradili sve. Važno je u ovih sedam dan u Medulinu pokušati napraviti neke stvari da zaustavimo brze izlaske Šveđana", dao je do znanja Nenad Gračan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo