Dinamova legenda i izbornik vas pozivaju: 'Dođite i pokažite se'

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

U dvorani Zagreb u zagrebačkom Domu sportova održana je uvodna konferencija za novinare na kojoj je predstavljeno 45.

6.11.2015.
11:47
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

Uz voditelja natjecanja Marka Jularića, predsjednika organizacijskog odbora Marinka Tomića, Kutiju šibica najavili su izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić te legenda zagrebačkog i hrvatskog nogometa Slaven Zambata.

„Prije svega, drago mi je da sam danas ovdje jer Kutija za sve ljubitelje nogometa ima posebno značenje, a kako sam i sam bio sudionik najboljeg malonogometnog turnira, lijepo je ponovo biti dio ove lijepe priče. Kutija raste sa svima nama punih 45 godina i uvjeren sam da će, kao i u svim svojim prijašnjim izdanjima, i ove godine ponuditi puno spektakularnih utakmica, atraktivnih poteza i nezaboravnih malonogometnih trenutaka. Kutija šibica je najbolja pozivnica sama za sebe, a svi veliki hakleri uvijek će se vraćati Kutiji, a nove malonogometne zvijezde neka dođu i pokažu ono najljepše što mali nogomet može pružiti‟, rekao je izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zambatine uspomene

A kao što je i najavljeno na konferenciji za medije, u ponedjeljak, 9. studenog 2015. u 12 sati, službeno će početi prijave za 45. izdanje Kutije šibica, koje će se održavati od 28. studenog do 29. prosinca 2015. godine. Uz seniorski turnir, u Kutiji šibica igrat će se i 9. izdanje sve popularnijega veteranskog turnira, ali i 22. izdanje mladeži Kutije šibica, koje bi u godinama koje dolaze trebale pomoći u stvaranju novih zvijezda malog nogometa.

Kao i prijašnjih godina, uz ekipe iz Hrvatske očekuje se i velik broj momčadi iz regije, pa će i ovogodišnja Kutija šibica sigurno biti najjači malonogometni turnir u regiji na kojem će svoje vještine i znanje demonstrirati najbolji malonogometaši današnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Uspomene, puno lijepih uspomena je prvo na što pomislim kada mi spomenu Kutiju šibica, malonogometno nadmetanje i sve ono čime se ovaj turnir može podičiti u svojoj bogatoj povijesti. Igrao sam Kutiju šibica, imao privilegiju dijeliti svlačionicu s velikanima malog nogometa i bez obzira na uspjehe na velikim terenima, Kutija je uvijek davala posebnu draž i uvijek je bio gušt pobijediti na Kutiji šibica. Puno je godina prošlo, ali Kutija šibica ne gubi na svom značaju i sjaju, ja im želim još puno dobrih turnira i pozivam sve da obogate 45. izdanje ove malonogometne institucije‟, rekao je proslavljeni igrač Dinama, legenda hrvatskog nogometa Slaven Zambata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo