NEUSPJEŠNA GENERALKA: / Dinamo izgubio od prosječnog češkog prvoligaša, Petev poludio na svoje igrače

Image
Foto: PIXSELL

Dinamo je u subotu odigrao svoju posljednju pripremnu utakmicu u Sloveniji i to je loše odradio.

8.7.2017.
20:43
PIXSELL
VOYO logo

Prosječan češki prvoligaš Slovacko slavio je 1-2 i modri se u Zagreb vraćaju s negativnim dojmom. Možda je to i dobro. Sjetimo se kako je Dinamo izgledao na pripremama zimus u Turskoj.

Izgledao je sjajno, a na kraju je ostao kratkih rukava i u HNL-u i u Kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DINAMO U NAJVEĆOJ TAJNOSTI OSTVARIO NEMOGUĆI TRANSFER! Sve se odigralo u sjeni potrage za zadnjim veznim: ‘Ostao sam paf’

Znači li to da će na početku nove sezone Modri biti dobri? Vrijedi pričekati, ali za sad igra modrih ne obećava. No, ne treba kritizirati i paničariti, još se momčad uigrava, trebalo bi sve sjeti na svoje mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Slovackog nastradao je Guilherme koji je zamijenjen već u 18. minuti i to nije dobra vijest za Peteva. Dinamo je jako loš bio u prvom dijelu, dok su modri u nastavku utakmice ipak pokazali nešto bolje, ali opet vrlo skromno lice.

Jedini gol za Dinamo postigao je Amer Gojak u 52. minuti. Slovacko je poveo u 4. minuti preko Daničeka koji je bio uspješan iz drugog pokušaja. U 27. minuti, Zagorac je zabio za 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razočaran sam jer ne znam kako opisati današnje ponašanje. Kad nisi spreman za utakmicu, onda griješiš u svemu što pokušaš napraviti. Skupilo se umora, i fizičkog i psihičkog, ali nemamo pravo ponašati se tako kako smo se danas ponašali. Mislim da smo jako loše odigrali i ovaj rezultat je zaslužen. Krivnja je samo naša.

"Ne smijemo se vaditi na umor iako znam da su svi umorni. Trebali smo biti bolji i žao mi je što smo ovako završili pripreme", rekao je na kraju Petev, prenosi službena web stranica Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo