DINAMOVA FILIJALA PREKINULA ZAKON ŠUTNJE: / 'Dinamo se ne može gaziti jer je prejak, a mi ispaštamo'

Image
Foto: PIXSELL

Direktor Lokomotive Božidar Šikić kazao je nakon utakmice Hajduka i Lokomotive na Poljudu da se njegov klub sustavno krade.

26.9.2017.
18:37
PIXSELL
VOYO logo

Mislio je Šikić, naravno, na suce, spomenuo je i utakmice u kojima je po njegovom mišljenju Lokomotiva oštećena. To je Šikić za Sportske novosti objasnio riječima:

STIPICA BIJESAN ZBOG PRIČE O SUKOBU: ‘To je laž i to je nadopustivo, Ne pokušavajte nas destabilizirati neistinama’

Izgubljeni bodovi zbog sudačkih pogrešaka

"Kad bismo sad dublje analizirali, kad bismo pozorno zbrojili koliko smo bodova izgubili zbog sudačkih grešaka, onda bismo stigli do zanimljive činjenice. Naime, s tim bodovima, mi bismo bili - treći! Evo, čitao sam jučer gotovo sve medije, nitko ne spominje da je Hajduk prvi pogodak postigao iz zaleđa. A bilo je zaleđe", kazao je Šikić i naveo i razlog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa, recimo, Dinamo nitko ne može gaziti jer je prejak, vodeći klub u državi. Konačno, Dinamo je interesna sfera medija, oni prodaju novine. Rijeka je zaštićena, Hajduk radi konstantni pritisak. Ako se protiv njih dosudi krivi aut, cijela Dalmacija je na nogama, Osijek je hit, u mjesec dana su postali čudo. Onda ti ostane nekoliko klubova među kojima smo i mi koji moramo ispaštati. Lokomotiva je simpatična i draga, igra s domaćim dečkima, tu je negdje u sredini ljestvice, pa valjda misle da se nas može zakinuti, i nikome ništa".

Image
Foto: Boris Scitar/VLM/PIXSELL

20.07.2013., Zagreb - Bozidar Sikic, direktor NK Lokomotive. Photo: Boris Scitar/VLM/PIXSELL

Šikić je odgovorio na novinarsko pitanje da li mu smeta što je Lokomotiva prozvana filijalom Dinama. Jer, većina ljubitelja nogometa drži da protiv Modrih Lokosi igraju s pola snage, a da se protiv drugih bore kao lavovi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'To da igramo s Dinamom s pola snage uopće nije istina'

"To da igramo s Dinamom s pola snage uopće nije istina! Znate, kad razgovaram s igračima koji s bili kod nas i otišli u Dinamo, dobijem ovakav odgovor: 'Kad smo mi bili u Lokomotivi, Dinamo nam nije dao da dobijemo, sad ni mi ne damo da nas dobije Lokomotiva!' Držim da se u ovom slučaju radi o kompleksu. Naši igrači imaju kompleks kad igraju protiv Dinama! Istina, stalno nas pobjeđuju, ali onda bismo mogli govoriti da je Hajduk filijala Rijeke! Pa nisu ih dobili 20 utakmica zaredom! Da još nešto raščistimo, da ne bude nepoznanica. Kad smo se razvijali, Dinamo nam je pomogao, tu nema tajne. Međutim, mi sada živimo sami, od vlastite proizvodnje igrača. Recimo, pogledajte zadnji veliki Dinamov transfer Marka Pjace. Tko je tu kome pomogao?" zaključio je Šikić.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo