DINAMOV TRENER PRIZNAO: / 'Kad nam je Juventus zabio drugi gol, mislima sam već bio na utakmici protiv Hajduka'

Image

Nogometaši Dinama poraženi su rezultatom 0-4 u utakmici 2. kola skupine H Lige prvaka.

27.9.2016.
23:05
VOYO logo

"Naravno da nisam očekivao takav rezultat, imali smo drugačije zamisli. No, prvi gol je bio početnička pogreška, i drugi je po meni pogreška no može se protumačiti i Higuainovom kvalitetom. Umjesto da ih učinimo nervoznima i da budemo u neizvjesnosti dogodilo se ovo, a da bi ovakve igrače držali u poziciji kojoj želite trebao bi i golman obraniti tri-četiri mrtvaca. Ideja je bila da kroz kontru i polukontru s dva-tri igrača iznenadimo najbolju obranu u Europi. Zaista je glupo sada govoriti nakon 0:4, da smo se bar dovukli do poluvremena s 0-0."

'Nismo bili dovoljno agresivni'

TOTALNI POTOP NA MAKSIMIRU: Juventus pred krcatim tribinama natrpao Dinamovu mrežu do vrha

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POTOP NA MAKSIMIRU: /

Juventus pred krcatim tribinama natrpao Dinamovu mrežu do vrha

Image
POTOP NA MAKSIMIRU: /

Juventus pred krcatim tribinama natrpao Dinamovu mrežu do vrha

Upitan je li njegova momčad bila dovoljno agresivna, Sopić je za Arenu kazao:

"Definitivno nismo bili agresivni koliko smo trebali. Je li to zbog Juventusove moći ili smo mi bili premekani vrijedno je analize. No, igračima nije ovo lako igrati, sijeva sa svih strana. Naši mladi igrači željeli bi biti na razini Juventusa, momčadi u kojoj Pjaca, najbolji igrač Prve HNL u prošloj sezoni i Mandžukić nisu prve opcije. No, ipak, mi smo griješili, ne mogu se oteti tom dojmu. Ne smije nas iznenaditi dubinska lopta po sredini terena, kvalitetni igrači to kažnjavaju. Nećemo se lagati, s jedne strane radimo takve greške te s druge prolaze takve duboke okomite lopte. Ali, moramo priznati da je protivnik 'creme de la creme' europskog nogometa. Ali, ako ćemo nastaviti raditi ovakve greške, dobili bi golove i od djece u vrtiću."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

'Juventus može do trofeja'

Dinamu slijedi derbi protiv Hajduka za vikend. Zanimljivo je Sopić prokomentirao okreće li se već tom ogledu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajduku sam se okrenuo već kod 2-0, kada sam i počeo raditi promjene s mislima na tu utakmicu, kako bismo napravili sve da slavimo u nedjelju."

O šansama da Juventus osvoji Ligu prvaka kazao je, a prenosi službena internetska stranica Dinama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao što sam rekao u najavi utakmice, Juventus ima potencijal za osvojiti Ligu prvaka. Takav mi je stav i danas. Ali, oni koji prate Ligu prvaka i dublje ulaze u analize znaju da je najvažnije kako će momčad izgledati u ožujku i travnju."

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo