DINAMOV KVARTET IGRA POSLJEDNJU UTAKMICU NA MAKSIMIRU? / Oni bi mogli napustiti Modre već ove zime

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Dinamo danas u 15 sati na Maksimiru dočekuje Cibaliju, a nekim igračima ovo bi mogla biti posljednja utakmica za Modre

16.12.2017.
13:54
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

POZNATI POLUFINALISTI KUPA: BBB, Torcida i Armada isti dan u Zagrebu

Image
POZNATI POLUFINALISTI KUPA: /

BBB, Torcida i Armada isti dan u Zagrebu

Image
POZNATI POLUFINALISTI KUPA: /

BBB, Torcida i Armada isti dan u Zagrebu

Prvenstveno, misli se na Filipa Benkovića koji je trenutno najsjajniji Dinamov dragulj i za kojeg u Maksimiru planiraju dobiti više od 20 milijuna eura. Već ga se povezivalo s nekim europskim velikanima te ne nikoga ne bi trebali začuditi napusti li Dinamo već ove zime. Protiv Cibalije neće igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić ima premalu minutažu

Slična je situacija i s Antom Ćorićem. Igrač je to koji zasigurno posjeduje kvalitetu i kojeg se već nebrojeno puta selilo u razne europske klubove, ali on je eto još uvijek član Cvitanovićeve momčadi. No teško je reći da je sretan ovdje, minute dobiva na kapaljku i mogao bi biti još jedan igrač kojemu će Cibalia biti posljednji ispit u Dinamovom dresu.

Tu je i Angelo Henriquez za kojeg je ozbiljno zagrizao meksički Atlas, a kako meksički mediji javljaju, napadač je dao svoj pristanak za odlazak u Guadalajaru te preostaje samo dogovoriti detalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antolić i kapetanska vrpca

A kako prenose Sportske novosti, četvrti igrač koji bi mogao napustiti Dinamo je Domagoj Antolić. On je ujedno i najbliži odlasku, a navodno ga je pogodila cijela priča oko kapetanske trake. Sezona je počela potpuno suprotno, bio je kapetan momčad i i trebao je nositi igru Modrih, ali neke odluke dovele su do velikih promjena i Antolić bi umjesto lijepog rastanka Maksimir mogao napustiti tiho i bez neke posebne najave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo