DINAMOVAC SPRDA HAJDUK: / 'Utakmica je gotova kad ja kazem da je gotova'

Prekrasan volej Paola Machada u 94 minuti subotnjeg poljudskog derbija izmedu Hajduka i Dinama (1:1), jos uvijek je u glavama hajdukovaca.

16.3.2015.
10:54
VOYO logo

Svaka cast sjajnoj novopecenoj zvijezdi Hajduka, 17 - godisnjem Andriji Balicu (zabio pet golova u cetiri odigrane utakmice), koji je postigao vodeci gol za Hajduk u 74. minuti dvoboja, ali veznjak Dinama Paolo Machado pravi je junak poljudskog derbija. Njegov fantasticni volej u 94. minuti srusio je snove hajdukovcima o skalpu nad velikim rivalom, i sokirao 20 000 navijaca na splitskoj ljepotici. Nakon dvoboja, Machado je pogodak posvetio suigracima, a na Facebooku je napisao:

"Sretan sam sto sam zabio u posljednjoj minuti protiv nasih rivala. Svoj gol posvecujem suigracima i svima onima koji su me motivirali da budem bolji. I zapamtite: Utakmica je gotova kad Machado kaze da je gotova".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi istaknuti i jednu vaznu stvar. Naime, Wunderkind Hajduka Balic je sa svojim golom Dinamu postao najmladi Hajdukov strijelac u povijesti derbija. Balic je Modrima zabio sa 17 godina, 7 mjeseci i 3 dana, i tako skinuo Antu Vukusica, koji je u posljednjem kolu u sezoni 2008/2009. zabio Dinamu na Maksimiru (2:2), i to dva dana prije svog 18 rodendana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo