DINAMO ZAPOČEO PRIPREME ZA NOVU SEZONU: / Trener Mamić otkrio situaciju s novim zvučnim pojačanjem hrvatskog prvaka

Image

Nogometaši Dinama počeli su pripreme za novu sezonu, trener Modrih Zoran Mamić okupio je momčad te na Hitrec-Kacijanu u četvrtak odradio prvi trening sa svojim igračima.

9.6.2016.
17:44
VOYO logo

Prvoj prozivci odazvali su se: Livaković, Ježina, Šemper, Sosa, Musa, Pivarić, Stojanović, Benković, Taravel, Sigali, Šovšić, Pavičić, Olmo, Pamić, Andrijašević, Radonjić, Fernandes i Henriquez.

Hodžić i kapetan Dinama Antolić pridružit će se momčadi 15. lipnja, a Soudani stiže 20. lipnja. Ostali reprezentativci Schildenfeld, Ćorić, Rog, Pjaca, Matel i Portugalac Eduardo pridružiti će se momčadi ovisno o plasmanu reprezentacija na Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripreme u Zagrebu će trajati do 25. lipnja

"Nakon nekoliko sezona igrači su imali dobar odmor od 20-ak dana i odmorni krećemo u novu sezonu", rekao je trener Zoran Mamić uoči prvog treninga, pišu službene klupske stranice, pa nastavio detaljnije o kadru

"Priključio nam se Livaković, a s posudbe su se vratili Pamić, Andrijašević i Radonjić. Danas je na treningu bilo 18 igrača, a kako će vrijeme prolaziti tako ćemo nam se priključivati i ostali. Naravno, nama je čast imati toliko igrača na Europskom prvenstvu i koliko god bi mi htjeli da se što prije vrate i da budemo kompletni. Nadamo se da će hrvatski reprezentativci doći što kasnije iz Francuske. U Zagrebu ćemo se pripremati do 25. lipnja kada odlazimo u Moravske Toplice gdje ostajemo do 6. srpnja. Tamo ćemo odigrati i četiri prijateljske utakmice, a onda se vraćamo u Zagreb. Već tjedan dana kasnije očekuje nas i prva europska utakmica".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

PRVA PROZIVKA DINAMA: Dinamovci odradili prvi trening na Hitrec - Kacijanu

Image

PRVA PROZIVKA DINAMA: Dinamovci odradili prvi trening na Hitrec - Kacijanu

Jasni ciljevi

Ciljevi Dinama u novoj sezoni se dobro znaju. To je ponovno dvostruka kruna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni su uvijek isti. Osvojiti prvenstvo i Kup i plasirati se u skupine europskog natjecanja. Naravno, mi bi htjeli i nadamo se Ligi prvaka, ali isto tako treba biti realan i reći da to ovisi o puno faktora, ali mi ćemo dati sve od sebe za taj veliki uspjeh".

Gotovo da i nije bilo promijena

U momčadi gotovo i da nije bilo promijena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ekipa je, kao što sam i rekao, ostala gotovo ista; otišao je tek Brekalo. Rekli smo da ne želimo previše mijenjati i ako će biti nekakvih dolazaka ili odlazaka onda će to biti par imena", rekao je trener pa nastavio o mogućem "jednom od tih par imena" Brazilcu Jonasu koji igra na poziciji zadnjeg veznog:

"Tu smo došli dosta daleko u pregovorima i bliže je dolasku, ali ništa još nije sigurno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Želim sreću Vatrenima'

Za kraj je trener najavio Europsko prvenstvo i utakmicu Hrvatska – Turska.

"Želim im puno sreće i dobar start koji je izuzetno bitan. Kvalitetniji smo puno od Turske, jako je važno dobro otvoriti natjecanje i želim im pobjedu", završio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo