MUDRA ODLUKA ILI...? / Dinamo za Europa ligu nije prijavio jednog od najplaćenijih igrača. Bio je prva opcija, a sada je očito otpisan

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Dinamo na poziciji lijevog beka ima veliku širinu

7.9.2021.
13:41
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je prijavio nogometaše koji će sudjelovati u Europa ligi, a igrače koje je sada registrirao imaju pravo sudjelovati natjecanju sve do kraja grupne faze. Na popisu su sva važna imena, ali jednog od najplaćenijih igrača na toj listi ipak nema.

Riječ je o povremenom švicarskom reprezentativcu, Francoiseu Moubandjeu. Moubandje je bio početkom sezone prva opcija Damira Krznara na lijevom beku, ali nije se pokazao kao idealno rješenje pa su tamo kasnije igrali, Daniel Štefulj, pa Bartol Franjić i na kraju je momčadi ponovo priključen Marin Leovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo na poziciji lijevog beka ima veliku širinu i to toliku da je Marijan Čabraja na kraju završio na posudbi u Ferencvarošu. Moubandje je kratko igrao i na poziciji stopera u formaciji s trojicom u zadnjoj liniji, ali niti tamo nije zadovoljio i Krznar ga nije registrirao za Europa ligu, iako je jedan od najplaćenijih nogometaša u klubu. Moubandje je odradio vrlo dobru prošlu sezonu u Alanyasporu i bio je jedan od najboljih bekova lige, ali u Dinamu nikako da se dokaže i sada će gotovo sigurno završiti i na transfer-listi.

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Prijavljeni igrači za Europa ligu:

A lista: Dominik Livaković, Danijel Zagorac, Dinko Horkaš, Sadegh Moharrami, Stefan Ristovski, Daniel Štefulj, Dino Perić, Rasmus Lauritsen, Emir Dilaver, Kevin Theophile-Catherine, Marin Leovac; Arijan Ademi, Luka Ivanušec, Amer Gojak, Marko Tolić, Marko Bulat, Josip Mišić, Duje Čop, Bruno Petković, Deni Jurić, Komnen Andrić, Mislav Oršić, Luka Menalo, Dario Špikić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

B lista: Josip Šutalo, Bartol Franjić, Ivan Šaranić, Martin Baturina, Jakov-Anton Vasilj, Tomislav Duvnjak, Fran Tomek, Nikola Čavlina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo