ŠUŠKANJE JE SVE GLASNIJE / Dinamo je na njima dvojici zaradio 25 milijuna eura, a sada ih senzacionalno planira vratiti kako bi ulovili Hajduk

Image
Foto: Pixsell

Bit će zanimljivo ispratiti kako će se posložiti kockice u zimskom prijelaznom roku i kako će 'novi' Dinamo krenuti u pohod na Hajduk, sada kada je u situaciji u kojoj se nije našao dugi niz godina

21.12.2023.
9:21
Pixsell
VOYO logo

Jesenski dio prvenstva tek je završio, a u Maksimirskoj 128 već punom parom rade na pojačavanju konkurencije u svlačionici. Zaostatak za vodećim Hajdukom nije bezazlen (unatoč zaostalim utakmicama), a Plavi će se morati kvalitetno pojačati misle li prestići splitski sastav i još jednom obraniti naslov prvaka Hrvatske.

Image
POMUČILI SE /

Feyenoord teško protiv 13. momčadi nizozemske Eredivisie: Luka Ivanušec igrao svega nekoliko minuta

Image
POMUČILI SE /

Feyenoord teško protiv 13. momčadi nizozemske Eredivisie: Luka Ivanušec igrao svega nekoliko minuta

Iako se ovih dana spominjalo dovođenje Ive Grbića i Daikija Hashioke, iz Germanijaka su doznali kako od novog vratara neće biti ništa obzirom na njegove zahtjeve za visokom plaćom, dok je Hashioka teže izvediv posao, ali ne do kraja prekrižen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapelo je, kažu, s Hoxhom, jer Slaven Belupo navodno ima izdašnu ponudu od Ferencvarosa, dok Dinamo i nije sklon tome da iskešira dva milijuna eura klubu iz Koprivnice.

Ono što će zagolicati maštu svakom navijaču Dinama je informacija koja se pojavila, a to je povratak nekadašnje Dinamove mladeži koja je napustila Maksimir i donijela silne milijune u plavu blagajnu. Riječ je o Josipu Brekalu i Filipu Benkoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brekalo je svojevremeno otišao u Wolfsburg (10 milijuna), a Benković u Leicester (14,5 milijuna), a obojica trenutno nisu u prvim planovima u svojim klubovima. Brekalo ima silnu želju ići na EURO u Njemačku, a obzirom na minutažu kakvu dobiva u Fiorentini, to će biti nemoguća misija, stoga je povratak u matični klub za njega itekako ozbiljna opcija, a odlično bi došao i Jakiroviću koji muku muči s pozicijom lijevog krila.

Tu je i Benković koji je prema turskim medijima otpisan u Trabzonsporu, a prošle sezone bio je jedan od najboljih stopera 2. Bundeslige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Germanijak navodi kako je priča o Benkoviću tek u početnoj fazi, dok se situacija s Brekalom već ''zakuhala''.

Za kraj, spomenuta je i uvijek kritična točka - bekovi. Navodi se kako je gotovo sigurno da će u Maksimir stići lijevi bek, da su u opticaju četiri ili pet imena, da se radi o vrlo kvalitetnim igračima i da će se za nekog od njih platiti i milijunske odštete ako bude potrebno. Osim bočne pozicije na lijevoj strani, koja je prioritet, postoji i jasna želja za novim desnim bekom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će zanimljivo ispratiti kako će se posložiti kockice u zimskom prijelaznom roku i kako će ''novi'' Dinamo krenuti u pohod na Hajduk, sada kada je u situaciji u kojoj se nije našao dugi niz godina.

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Kauboja na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo