NAVIJAČKA GROZNICA / Dinamo u nekoliko sati rasprodao tri tribine za euro utakmicu godine: Sprema se plavi pakao Sevilli na Maksimiru

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

'Obavještavamo navijače da su za uzvratnu utakmicu oko 14 sati rasprodane ulaznice za tribine jug, zapad dolje i zapad gore. Ranije su rasprodane ulaznice za tribinu sjever dolje. U prodaji su preostale ulaznice za tribinu sjever gore'

22.2.2022.
15:22
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Iz Dinama su danas poslijepodne objavili kako su planule gotovo sve ulaznice za utakmicu Dinama i Seville, koja je na rasporedu u četvrtak u 18:45. Klub je na svojim stranicama objavio da je rasprodao ulaznice za tri tribine, a da se još uvijek mogu kupiti ulaznice za tribinu Sjever gore, koje koštaju 100 kuna.

Image
ADEMI PROPUŠTA SEVILLU /

Šok za Dinamo, a najgore tek slijedi

Image
ADEMI PROPUŠTA SEVILLU /

Šok za Dinamo, a najgore tek slijedi

Sjever dolje ranije rasprodan

"Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za uzvratnu utakmicu playoffa UEFA Europa lige Dinamo - Sevilla na stadionu Maksimir u utorak oko 14 sati rasprodane ulaznice za tribine jug, zapad dolje i zapad gore. Ranije su rasprodane ulaznice za tribinu sjever dolje. U prodaji su preostale ulaznice za tribinu sjever gore", objavljeno je na službenim stranicama kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Red za kupnju ulaznica bio je dug i formirao se rano

Dinamo je ulaznice u prodaju pustio u 11 sati, ali još prije se na Maksimiru napravio red za kupnju. Također, u jednom je trenutku pao i server na stranici ulaznice.hr. Za utakmicu protiv Seville u prodaju je pušteno oko 9500 ulaznica. Navijačko zanimanje za uzvratnu playoff utakmicu Europske lige između Dinama i Seville (3-1 u prvoj utakmici za Sevillu) u Zagrebu je veliko, imali su dinamovci jaku podršku od oko 1700 navijača u Sevili, a sad će ih huk Sjevera nositi i u Zagrebu u lovu na čudo zvano osmina finala Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo