Dinamo u Koprivnici dobio neobjašnjivi poklon

U utakmici 7. kola hrvatskog prvenstva Slaven Belupo je u Koprivnici izgubio od Dinama s 3:1.

24.8.2013.
19:32
VOYO logo

Dinamo je poveo već u 7. minuti susreta. Sammir je asistirao Beqiraju, koji je primio loptu u trku loptu, zaobišao istrčalog Rodića i poslao loptu u mrežu.

Domaćin se nije predao te je do izjednačenja stigao u 18. minuti preko Novinića. Purić je u prazan prostor gurnuo Novinića koji se ubacio iza zadnje linije obrane i s desne strane matirao Sandomierskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je do novog vodstva stigao u 25. minuti. Sammir je nabacio iz prekida, a Beqiraj skrenuo loptu koja je pogodila Fernandesa i išla polako prema golu, a domaći vratar ju je neobjašnjivo poslao u mrežu.

U 90. minuti utakmice Fernandes je zabio za 3:1 i potvrdio pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rezultat je zaslužen, odigrali smo dobru utakmicu u koju smo jako dobro ušli od samog početka. Sve što smo stavili pred momčad su dečki dobro odradili i zabili smo rani pogodak, ali Slaven se brzo vratio u utakmicu. Nastavili smo biti agresivni, brzo smo vraćali posjed lopte i bili smo opasni. Čestitao bih Slavenu na dobroj utakmici u kojoj su s puno igrača dolazili u završnicu, ali mislim da je naša pobjeda zaslužena", izjavio je Zoran Mamić za službenu stranicu Dinama te dodao da njemački stručnjak Felix Magath ne dolazi u Maksimir.

"Ništa neće od toga biti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši bečke Austrije, suparnici zagrebačkog Dinama u 4. pretkolu Lige prvaka, slavili su u 6. kolu austrijskog prvenstva s uvjerljivih 4:1 na gostovanju kod Wolfsbergera...

Treća je to ovosezonska prvenstvena pobjeda za sastav hrvatskog trenera Nenada Bjelice kao i druga uzastopna nakon one 5-0 ostvarene protiv Wiener Neustadta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Bjelicu je to bio ujedno ogled protiv kluba kojeg je trenirao tri godine prije ovoljetnog preuzimanja klupe Austrije i kojeg je odveo do promocije u prvu ligu.

Po jedan gol za ljubičaste, koji su pobjedom skočili na treće mjesto prvenstvene ljestvice, zabili su Daniel Royer, Alexander Grünwald, Marko Stanković i Roman Kienast.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak je na rasporedu uzvrat 4. pretkola Lige prvaka, a Austrijanci imaju prednost od 2:0.

"Znamo da nas do prolaska u Ligu prvaka čeka još teških 90 minuta i da ništa nije riješeno. Ničega se u životu ne bojim pa tako ni Dinama u uzvratu. Ja vjerujem u svoje momke, želim samo da opet daju maksimum. A ako Dinamo odigra veliku utakmicu, pobijedi nas i uđe u Ligu prvaka, mi ćemo mu sportski čestitati", kazao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo