Malo mira za Mamića: Dinamovac zabio golčinu iz kornera!

Dinamo je u 1/16 finala hrvatskog nogometnog Kupa s 6:0 nadigrao na gostovanju Suhopolje. Hrvatskog prvaka došlo je vidjeti čak 5.000 navijača.

25.9.2013.
18:12
VOYO logo

Nekdašnji prvoligaš, a danas klub koji igra u 5. rangu hrvatskog nogometa protiv Dinama je izdržao nekih 100 sekundi. Toliko je bilo potrebno Antoliću da zabije prvi gol za hrvatskog prvaka.

To je bio znak da domaćini mogu zaboraviti na senzaciju, 'Dugo Selo' se ne događa tako često. Iako je Branko Ivanković u Zagrebu ostavio Zeleniku, Pinta, Soudanija, Brozovića, Halilovića, Fernandesa i Sammira, domaći amateri nisu mogli ni do počasnog pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do poluvremena u strijelce se upisao Beqiraj, dok su u nastavku golijadu nastavili Ademi, Pamić i Čop koji se dva puta upisao u strijelce. Pamić je zabio gol iz kornera, nabacivanje je završilo u 'drugim rašljama', gol kakav ne viđamo često. Zabili bi i dinamovci još više, ali iskazao se domaći vratar Dumenčić, koji inače radi kao zaštitar.

Jadran Poreč - Slaven Belupo 0:6, Gorica - Inter 1:2, Suhopolje - Dinamo 0:6, Drava - Cibalia 0:3, Torpedo - Osijek 0:3, Novigrad - Varaždin 3:0, Marsonia - Zagreb 0:5, Podravina - Šibenik 1:0, Slavonija - Istra 1961 1:2, Lučko - Pomorac 4:1, Segesta - Zadar 0:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo