U Dinamu strahuju od 'neželjenog djeteta'

2.10.2012.
12:02
VOYO logo

Dinamo je otišao na put u Kijev gdje će tražiti svoj prvi bod u Ligi prvaka. Poznato je da je prošle sezone završio s 'nulom na računu' i da se hrvatski prvak upisao u povijest kao najgori klub Lige prvaka. Sad se svi nadaju da će se taj ružni niz prekinuti, a baš u Kijevu vide šansu.

"Želimo svojim prepoznatljivim gardom nešto napraviti. Objektivno, domaćin je u prednosti zato što je domaćin, ali i po rejtingu je blagi favorit. No, mi nemamo što izgubiti, želimo realizirati ostanak u Europi i zato moramo ići na rezultat. Želim da postignemo gol više i umjereni sam optimist", izjavio je na odlsaku trener Ante Čačić koji upozorava da se treba pripaziti Nike Kranjčara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kranjčar je uvijek neugodan, a zacijelo će protiv nas imati dodatno nadahnuće, željet će pokazati da je s pravom doveden u taj ukrajinski klub pa na njega i Jarmolenka moramo malo bolje pripaziti. Uspijemo li u tome, mogli bismo se s osmjehom vratiti kući."

Duje Čop bio je odličan protiv Hajduka, možda bi on mogao biti 'krvnik' kijevskog Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U dobroj sam formi, ali ne znamo kako će trener postaviti momčad. Gledali smo malo video zapise, gledat ćemo ih još. Znam da im je Jarmolenko najopasniji, ali opasni su i Kranjčar i Vukojević. Ali, nadam se bodu, toliko ga svi želimo, možda je ovo naša najveća šansa, od tri momčadi u skupini, mislim da smo njima najbliži. Bit će teško, imaju sjajne igrače, samo ove sezone su se pojačali za 40 milijuna eura", kazao je Čop, a Josip Šimunić dodao:

"Bitno je da damo sve što možemo, a hoćemo. Atmosfera nakon derbija je odlična, i bude li malo sreće možemo nešto napraviti. Nismo loše izgledali ni protiv Porta, ali što to vrijedi kad nismo uzeli ni bod, a to je ono što se traži. Dakle, bili smo neuspješni, a lako je za dojam. No, imamo kvalitetu i moramo vjerovati u sebe", rekao je Šimunić koji drži da pobjeda protiv Kijevljana ljetos u Austriji nije važna:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To baš ništa ne znači!"

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo