Dobrodošli u plavi pakao: Dva Hrvata i 300-ak navijača

Pobjedom protiv Lokomotive, Dinamo je pobjegao Rijeci na četiri boda prednosti nakon 11. kola domaćeg prvenstva. Hrvatski prvak se lakoćom obračunao s mlađom sestrom - Lokomotivom (3:0).

5.10.2014.
20:50
VOYO logo

Vjerojatno se i Henriquez, novopristigli napadač na posudbu iz Manchester Uniteda više ne pita gdje su gledatelji. Vjerojatno su mu objasnili zašto su tribine prazne dok on zabijao golove. Nekih 300-ak gledatelja stiglo je na utakmicu. Tri stotine gledatelja, u milijunskom gradu.

Oni koji su došli, mogli su vidjeti legiju stranaca u plavom. Dinamo je zaigrao s dva domaća nogometaša - Ademijem i Antolićem kojima je bolje da nauče portugalski i španjolski, tako da se lakše razumiju sa suigračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pričati o utakmici u kojoj suparnički trener namjerno naloži najboljem igraču da zaradi žuti karton kako bi propustio 'derbi', nema previše smisla. Ionako je sve bilo jasno i prije samog početka.

Dinamo je, gle čuda, i dalje neporažen protiv Lokomotive. Dobili su 15 od 16 utakmica, jednom se zalomilo neodlučeno. Eh, da. Henriquez je zabio prvi gol u devetoj minuti nakon dodavanja Soudanija, dok je drugi zabio iz jedanaesterca pred odlazak na odmor, a treći u 86. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Dinamo 29 2. Rijeka 25 3. Hajduk 16 4. Split 13 5. Lokomotiva 13 6. Zagreb 13 7. Istra 1961 11 8. Osijek 11 9. Zadar 11 10. Slaven Belupo 9

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo