Ivan Mance / Dinamo pronašao rješenje na poziciji sportskog direktora: Htjeli bi legendu Rijeke

Image
Foto: Pixsell

Za razliku od prije, Dinamo više ne traži jednu osobu koja će obnašati dužnosti sportskog direktora i trenera.

23.5.2022.
17:34
Pixsell
VOYO logo

Nogometaši Dinama u subotu su osigurali naslov 23. prvaka Hrvatske s pobjedom od 3-1 u derbiju protiv Hajduka. Upravo je splitski klub bio najbliži pratitelj Modrih ovu sezonu, ali cijeli susret obilježen je najviše s incidentom oko ulaska Torcide na stadionu i sukobu s policijom na autocesti.

I dok je sezona za Dinamo stigla svome kraju, Hajduk očekuje finale hrvatskog kupa na Poljudu u četvrtak protiv Rijeke. Dinamo ima pune ruke posla, klub je bez sportskog direktora i trenera i te pozicije moraju biti popunjene prije početka priprema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imaju kandidata?

Za razliku od prije, Dinamo više ne traži jednu osobu koja će obnašati dužnosti sportskog direktora i trenera. Ranije su to radili Damir Krznar, Zoran Mamić i, do nedavno, Željko Kopić.

Prema pisanju 24 sata, glavni kandidat za poziciju sportskog direktora Dinama je Ivan Mance, bivši vratar i sportski direktor Rijeke koji ih je vodio do jedinog naslova prvaka 2017. godine. Mance je prošlu jesen otišao u Cipar, u Pafos, a Dinamo u njemu vidi dugoročno rješenje na poziciji sportskog direktora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo