Dinamo otkrio novu 'foru' za navijače!

U Dinamu su se pohvalili da je njihova akcija 'Navijač za milijun kuna' dobila izuzetno pozitivne rezultate u anketi. Preko 70 posto anketiranih zadovoljno je spomenutom akcijom.

18.10.2012.
14:14
VOYO logo

O tome su izvijestili igrače koji su prihvatili promjenu te će tako deset navijača dobiti po 100 tisuća kuna.

"Nama je važno da stadion bude pun i odlučili smo se odreći dijela svojih primanja radi toga. Stoga je naša nova odluka bez obzira koliko bude gledatelja nagrada bude milijun kuna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U poluvremenu utakmice bit će izvučeno 20 brojeva ulaznica, vlasnici se trebaju javiti u klub nakon utakmice s PSG-om, odgovoriti na kvalifikacijsko pitanje i onda će 3. studenog na Trgu bana Jelačića kroz turnir u stolnom nogometu odlučiti kojih deset osvaja nagrade. S njima će u paru zaigrati i igrači Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vjerujem da će se za mene trgati, ja imam drvenu ruku", kazao je Kelava.

Dinamo se i službeno očitovao o povlačenju Alena Halilovića iz mlade reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo je uvijek davao veliku podršku reprezentacijama. Svi držimo da je važno odazivati se pozivima. Što se tiče Halilovića njegov povratak u klub dogovoren je prije, tako da ne bude štete za reprezentaciju, da se planira njegova karijera, ali i za dobrobit Dinama", rekla je glasnogovornica Morana Đurčević.

Napomenimo da je dosad prodano oko 5500 ulaznica po kojima bi premija bila nešto veća od 12 tisuća kuna, ali s obzirom na novu odluku dijelit će se milijun bez obzira koliko gledatelja bude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo