DINAMO PREGAZIO TRIGLAV: / Petev ima razloga za veselje zbog igrača u kojeg polaže nade u lovu na Rijeku

Image

Nogometaši Dinama u srijedu su u prvoj pripremnoj utakmici u Rovinju svladali slovenski NK Triglav rezultatom 4-1.

18.1.2017.
17:25
VOYO logo

Modri nisu imali puno problema protiv Triglava. Već na poluvremenu, zagrebački sastav vodio je 3-0 pogocima Amera Gojaka u 11. minuti, a mladi Španjolac Dani Olmo, nominalno junior koji još uvijek u seniorskom sastavu Dinama čeka na konkretniju minutažu, postigao je pogodak za 2-0 u 15 minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DINAMOV TRENER NIJE NIMALO ZABRINUT: Petev otkrio koje mu je obećanje dao najbolji igrač

Hodžić dva puta zabio

Samo četiri minute poslije, reprezentativac BiH Armin Hodžić promijenio je rezultat na 3-0. Hodžić je zabio i na otvaranju drugog dijela, a nakon toga je napustio igru. Trener Dinama Ivajlo Petev ima velika očekivanja od Hodžića koji bi mu, na proljeće, trebao biti jedan od najvažnijih igrača u lovu na jesenskog prvaka Rijeku koja bježi drugoplasiranom Dinamu sa 6 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petev u dvoboju koristio usluge 22 igrača

Slovenski je drugoligaš u 89. minuti dvoboja uspio samo smanjiti rezultat. Inače, Ivajlo Petev u ovom je dvoboju koristio usluge 22 igrača, a Dinamo je protiv Triglava igrao u formaciji 4-2-3-1 i sastavu:

Zagorac - Stojanović, Sigali, Perić, Sosa - Karimi, Moro - Olmo, Gojak, Ćorić - Hodžić (još su igrali: Mikulić - Matel, Lešković, Schildenfeld, Soldo - Knežević, Pavičić - Špikić, Machado, Lovren - Mihaljević).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo