DINAMO PREDSTAVIO DRESOVE ZA NOVU SEZONU: / Napravljena je jedna bitna promjena

Image
Foto: GNK Dinamo

U Jurišićevoj ulici u Zagrebu predstavljena nova garnitura dresova hrvatskog prvaka

17.7.2019.
21:55
GNK Dinamo
VOYO logo

Hrvatski prvak Dinamo u srijedu je navečer predstavio svoju novu garnituru dresova za sezonu 2019./2020. u Jurišićevoj ulici u klupskom Fan Shopu. U dresovima klasične plave boje dinamovci će igrati domaće utakmice u prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi, dok je žuti gostujući dres vrlo sličan prošlosezonskom i u njima ćemo ih pratiti na gostovanjima. Na leđima i u ovoj sezoni ostaje natpis "Nema predaje".

Retro dres bit će prva garnitura

Vrijedi vidjeti hoće li Dinamo na Maksimiru igrati u plavo-bijeloj varijanti kao nekad, ili je to samo "izložbeni primjerak" te će i dalje nastupati u potpuno plavoj varijanti. Uglavnom, plavi dres za domaće utakmice izrađen je u retro stilu po uzoru na 70-te godine prošlog stoljeća i izgleda odlično, pravi je hit, nekako nas vraća u ono romantičarsko nogometno doba...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvi dres Dinama prepoznatljive je plave boje, ovoga puta u retro stilu s okomitim bijelim crtama. Aktualna kombinacija plave s tankim okomitim bijelim prugicama prvi je put predstavljena na ljeto 1987. godine, a tada je bila riječ o svjetlijoj nijansi plave. Sadašnja temeljna boja i dizajn popraćen bijelim dodacima svojevrsna su poveznica s Dinamom iz druge polovice 70-ih godina", stoji u priopćenju GNK Dinama.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

NAMA SU OVI NOVI RETRO DRESOVI DINAMA PUN POGODAK: Što vi mislite?

Image

NAMA SU OVI NOVI RETRO DRESOVI DINAMA PUN POGODAK: Što vi mislite?

Iznad grba stajat će tri zvijezdice

Također, nakon jedne od najboljih sezona u povijesti kluba, osvojenog naslova prvaka Hrvatske i titule pobjednika Superkupa te nakon povijesnog proljeća u Europi i nastupa u osmini finala Europa lige, prva momčad Dinama na prekrasnim će novim dresovima s ponosom iznad grba nositi tri zvjezdice. Zvjezdice označavaju ukupno 30 osvojenih naslova prvaka u bogatoj povijesti kluba, a svaka predstavlja po 10 osvojenih titula...

Najveća promjena napravljena je na dresovima za europske utakmice. Osmišljena je moderna varijanta i kombinirana je tamnoplava boja sa žutim prugama koja sjajno izgleda i daje jedan drugačiji dojam dresu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Elementi žute boje na dresu za europske utakmice

"Treći dres u kojem momčad pretežno nastupa u europskim utakmicama ove sezone ima futuristički, zanimljiv i moderan izgled, a radi se o kombinaciji tamno plave i žute boje. Izrazito tamnu nijansu plave boje Dinamo je prvi pute predstavio 1984. godine. Od ljeta 2007. za europske utakmice promovirana je tamnoplava garnitura, a od 2017. godine klub je zamijenio tamnoplavu crnom.

Od ovoga ljeta glavni europski dres ponovno je tamnoplavi te se vraća na tragove povijesti. U novoj garnituri tamnoplavoga europskog dresa pojavljuju se i elementi žute boje, a to je i djelomična poveznica sa starim vremenima kad je Gradjanski krajem 30-ih godina koristio pričuvnu garnituru s plavo-žutim prugicama. Ovaj europski dres po prvi put ove sezone ima grb u modernoj outline tehnici zbog čega djeluje još atraktivnije", objašnjavaju iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je predstavljen i novi golmanski dres u narančastoj boji.

Na službenoj Facebook stranici "GNK Dinamo" pobjavljen je kratki video s ceremonije predstavljanja. Kako je iz Dinama i najavljeno, ceremoniji predstavljanja dresova upriličeni su specijalni svjetlosni efekti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na predstavljanju dresova u Dinamovu fan shopu u Jurišićevoj ulici u srijedu, 17. srpnja bili su igrači prve momčadi Arijan Ademi, Dominik Livaković, Dinko Horkaš, Kevin Theophile-Catherine, Emir Dilaver, Nikola Moro, Amer Gojak, Antonio Marin, Mislav Oršić, Bruno Petković i Lovro Majer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo