NOVA SEZONA JE PRED VRATIMA / Dinamo otputovao na pripreme: Protivnici će im biti stari europski znanci, pred trenerom Bišćanom puno je posla

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Plavi će se pripremati u Brdu kod Kranja, a u blizini će se naći i nogometaši Hajduka koji se pripremaju na Bledu

26.6.2023.
12:02
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

I dok se naveliko priča o transferima, dolascima i odlascima, Igor Bišćan poveo je svoju momčad na pripreme u Sloveniju, nakon uvodnih tjedan dana treniranja u Zagrebu. Dio igrača još ima slobodne dane zbog reprezentativnih obaveza, a kroz nekoliko dana očekuje se kompletiranje Dinamovog sastava. Plavi će u Sloveniji biti do 7. srpnja.

Image
ZANIMLJIVO /

Neočekivan spoj u prijateljskoj utakmici: Bjelica testira Hajduk u 'generalki' za Dinamo

Image
ZANIMLJIVO /

Neočekivan spoj u prijateljskoj utakmici: Bjelica testira Hajduk u 'generalki' za Dinamo

Prenosimo dio teksta sa službenih stranica:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popis igrača za pripreme u Sloveniji :Danijel Zagorac, Ivan Nevistić, Boško Šutalo, Petar Bočkaj, Maxime Bernauer, Jakov Gurlica, Dino Perić, Daniel Štefulj, Luka Lukanić, Josip Mišić, Robert Ljubičić, Marko Soldo, Jakov-Anton Vasilj, Luka Vrbančić, Bartol Barišić, Josip Drmić, Dario Špikić, Fran Topić, Antonio Marin, Gabriel Rukavina, Anes Krdžalić, Petar Sučić i Mahir Emreli.

Zbognedavnih reprezentativnih obaveza na pripreme nisu otputovali Dominik Livaković, Josip Šutalo, Luka Ivanušec, Bruno Petković, Stefan Ristovski, Luka Menalo i Sadegh Moharrami, koji će se momčadi u Sloveniji priključiti u četvrtak 29. lipnja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još uvijek nema ni Marka Bulata, Maura Perkovića i Martina Baturine, koji s U-21 reprezentacijom nastupaju na Europskom prvenstvu u Rumunjskoj i Gruziji. O datumu njihova priključenja pripremama odlučit će se nakon posljednje utakmice Hrvatske na turniru. 

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Znaju se i protivnici s kojima će Dinamo sučeliti snage na pripremama, a to su: Koper, CSKA 1948, te Sparta iz Praga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu utakmicu protiv slovenske momčadi Dinamo će igrati 29. lipnja, zatim će 3. srpnja odmjeriti snage sa Bugarima, dok će kao posljednja utakmica, a vjerojatno i generalka za dva derbija protiv Hajduka, biti praška Sparta. Inače, Sparta je nakon 9 godina osvojila češko prvenstvo.

Pričalo se i o generalnoj probi u Zagrebu, otvorenoj za navijače, ali o tome zasad još ništa nije rečeno, a obzirom da je između Sparte i Hajduka tek 8 dana, pitanje je gdje ugurati još jednu utakmicu protiv jačeg protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo