DVA UDARCA ODJEDNOM / Dinamo ostao bez dvije velike želje: Igrač koji je trebao riješiti sve probleme otišao u Nizozemsku, bivši Vatreni ostaje u Italiji

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Dva igrača koji su bili na Dinamovom radaru ipak neće preseliti na Maksimir

30.8.2022.
10:47
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je u novu sezonu ušao poprilično dobro i uvjerljivo. Izborili su Ligu prvaka pobjedom nad norveškim Bodo/Glimtom, dok su u HNL-u uvjerljivo na prvom mjestu, a već su upisali pobjede nad Hajdukom i Osijekom. No, usprkos tome, u aktualnom hrvatskom prvaku svjesni su da nije sve bajno. Znaju da se moraju pojačati žele li nastaviti biti konkurentni na svim poljima, a pogotovo u Europi.

Image
KIŠA REAKCIJA /

Real objavio veoma moćnu fotografiju Luke Modrića, a navijači su odlijepili. Pogledajte što pišu ispod slike

Image
KIŠA REAKCIJA /

Real objavio veoma moćnu fotografiju Luke Modrića, a navijači su odlijepili. Pogledajte što pišu ispod slike

Dugo se pričalo kako bi Dinamo volio vratiti Marka Pjacu, za kojeg nema mjesta u Juventusu te je posljednjih godina provodio vrijeme na posudbama. Igrao je u Schalkeu, Fiorentini, Anderlechtu, Genoi i Torinu. Najčešće su ga ozljede sprječavale da pokaže što može, ali kako stvari stoje, Pjaca će ostati u Italiji i ništa od povratka u Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijani ističu kako bi Pjaca karijeru mogao nastaviti u Lecceu, i tamo se priključiti još dvojici Hrvata: Kristijanu Bistroviću koji je stigao iz CSKA Moskve te Marinu Pongračiću koji je došao iz Wolfsburga.

Image
Foto: Profimedia

Marko Pjaca - iz Dinama u Juventus za 29,4 milijuna eura

Potraga se nastavlja

Svima je jasno da je Dinamu prijeko potreban lijevi bek, koji bi mogao rasteretiti Roberta Ljubičića koji pokriva tu poziciju u Europi, a primarna pozicija mu je ipak u sredini terena. Dugo se pričalo o dolasku Norvežanina Frederika Andrea Björkana, ali je on na kraju završio u nizozemskom Feyenoordu. Norvežanin je u Nizozemsku preselio iz berlinske Herthe na jednogodišnju posudbu uz mogućnost otkupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Björkan je za reprezentaciju odigrao šest utakmica, a posljednju svih devedeset minuta u pobjedi Norveške protiv Švedske (3:2) u lipnju ove godine u Ligi nacija. Po Transfermarktu Norvežanin vrijedi dva i pol milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo će se ipak morati okrenuti novim pojačanjima, a nakon ozljede Boška Šutala, ne bi čudilo i da posegnu za novim stoperom. Nemaju još puno vremena tako da moraju brzo reagirati.

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Boško Šutalo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo