DINAMO OSTAJE BEZ SVOG KAPETANA?! / Belgijski velikan dolazi po Domagoja Antolića

Image

Prema pisanju Voetbalprimeur.be, belgijski velikan Anderlecht zagrizao je za kapetana Dinama Domagoja Antolića (26).

25.8.2016.
15:07
VOYO logo

Nakon odlaska veznjaka Dennisa Praeta u Sampdoriju i Defoura u Burnley, vezni red Anderlechta ostao je tanak, tek na jednom kvalitetnom veznjaku. Stoga su čelnici Anderlechta prisiljeni krenuti u potragu, a kao jedno od imena nameće se Domagoj Antolić.

Antolić ima ugovor do 2020. godine, pa klub iz Maksimira ne mora žuriti s prodajom. No, to ne znači da ga u Dinamu neće pustiti. Iako su za njega Belgijci spremni izdvojili tri milijuna, što je čelnicima Dinama premali novac, to ne bi bila nikakva prepreka njegovom odlasku iz kluba jer su u Dinamu ovoga puta spremni napraviti iznimku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaslužio je inozemni ugovor

U klubu su Antolića spremni pustiti zbog svega što je do sad dao za klub i zbog toga što je bio korektan prema dresu, trenerima, općenito svima u Maksimirskoj 128. Antolić je zagrebački dečko iz Gajnica, vrlo omiljen u klubu, uvijek pristupačan i pristojan i bila bi velika šteta da ne odradi barem jedan inozemni profesionalni ugovor jer je to po svim kriterijima i zaslužio.

Domagoj Antolić u Dinamo je došao kao 10-godišnjak iz Ponikvi. Prošao je sve mlađe kategorije, igrao i u Lokomotivi i nikad u karijeri nije imao niti jednu mrlju. Stoga ne čudi da je zbog takvog odnosa prema dresu dogurao i do kapetanske vrpce koju nosi posljednje tri godine u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nije prva želja, ali...

Vrijedi spomenuti kako dinamovac nije prvo ime na popisu želja trenera Anderlechta René Weilera, već je to Nicolae Stanciu iz Steaue Bukurešt. Ali njegova cijena je izrazito visoka za Belgijce i iznosi oko 9 milijuna eura. Druga želja je Markus Henriksen, ali njegovo dovođenje također je upitno jer će on najvjerojatnije ostati u AZ Alkmaaru.

Rasprodaja u Maksimiru

Tako bi se moglo dogoditi da nakon Pjace (Juventus 23 milijuna eura), Roga (Napoli 13,5 milijuna eura, čeka se još potvrda), Brekala (Wolfsburg, 6 milijuna eura), Taravela (Gent, milijun eura) i Eduarda (Chelsea), Dinamo bi mogao ostati bez još jednog važnog igrača. Uz spomenute, Soudani se također u posljednje vrijeme spominje kao nogometaš koji bi mogao napustiti Maksimir. Nije tajna da Soudani želi otići iz Dinama, a kao njegova nova destinacija spominje se Turska. Sve u svemu, čini se kako je u Maksimiru u tijeku velika rasprodaja Dinamovih zvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo