DINAMO OSTAJE BEZ KLJUČNOG IGRAČA ZA BENFICU? / Bjelica će ga čekati do posljednjeg trena, otpadne li, zamjena je već spremna

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Pred hrvatski prvakom je najveća utakmica sezone i on će im biti itekako potreban

28.2.2019.
17:50
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama za tjedan dana igraju prvu utakmicu osmine finala Europske lige. Na rasprodani maksimirski stadion stiže portugalska Benfica. Trenutačno najveća briga trenera Nenada Bjelice uoči tog sraza je zdravstveno stanje Izeta Hajdorvića, jednog od najboljih igrača Dinama ove sezone.

Igrao nespreman

Kako pišu Sportske novosti, u Zagrebu je protiv Viktorije igrao nezaliječen, da bi potom propustio Osijek, a ovog tjedna je radio po posebnom programu. Ne trenira s momčadi i pitanje je , pišu, kad će biti u pogonu. Ne bude li do kraja tjedna normalno trenirao Bjelica će možda biti prisiljen pronaći drugo rješenje za njegovu poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

Izet Hajrović. Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Protiv Viktorije u Plzenu mijenjao ga je Mario Šitum, protiv Osijeka je na desnom krilu igrao Atiemwen, a u konkurenciju se sada vraća i Kadzior. Odigrao ne nekoliko minuta protiv Osijeka da bi zatim s drugom momčadi u Londonu igrao protiv Tottehma. Za pretpostaviti je da je putovao u Englesku kako bi što prije uhvatio formu da bi mogao biti spreman za Benficu. Sportske tvrde da bi on trebao biti prva opcije ne bude li Hajrović spreman.

"Vjerujem da će biti zanimljiva utakmica. U portugalskoj ligi igra se tehnički nogomet koji je također i fizički zahtjevan. I mi igramo slično. Znam nekoliko igrača iz Benfice i bit ću u kontaktu s njim. Ne baš u ulozi skauta, ali trudim se pomoći momčadi i stožeru da imamo što više informacija. U toj je utakmici svaki detalj bitan", prokomentirao je Hajrović nadolazeću utakmicu za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo