DINAMO-GORICA 2:0 / Dinamo odigrao maestralnu partiju i pobijedio, Banić čudesno branio

Image
Foto: Pixsell

Tekstualni prijenos utakmice mogli ste pratiti na portalu Net.hr uživo

4.2.2024.
16:21
Pixsell
VOYO logo

TIJEK MEČA

Dinamo-Gorica

2:0

Na samom startu susreta, lopta se nakon ubacivanja sa strane odbila do Josipa Mitrovića, kojem odličnu šansu brani Danijel Zagorac u drugoj minuti. Dinamo se u nastavku susreta probudio, pucao pet puta u prvih 25 minuta u okvir gola. Dva puta je prijetio Martin Baturina, jednom Josip Mišić i Bruno Petković.

Pogodak za Dinamo je u 33. minuti nakon sjajne uigrane akcije iz kornera zabio Martin Baturina na asistenciju Brune Petkovića. Nakon vodstva, Plavi su nastavili dominirati terenom i nanizali još tri prilike za ugroziti gol Ivana Banića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je u drugoj minuti Gorica umalo šokirala Dinamo, u sljedećih 60 momčad Sergeja Jakirovića je na vrata Gorice uputila čak 18 udaraca, a gosti su preko Mitrovića zaprijetili u 59. minuti udarcem izvana.

Opasno je Gorica izašla u kontru, Ante Matej Jurić je bio sam ispred Zagorca, koji je spasio Dinamo. S druge je strane sjajno reagirao Banić, kada je obranio udarac Petkovića, a potom i Baturini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arijan Ademi je ušao u igru i odmah napravio prodor, te ubacio u šesnaesterac, Štiglec nije očistio, a Špikić je sjajno zabio pogodak iz odbijanca nakon što je u igri bio samo pet minuta.

Nakon drugog pogotka, odnos snaga na terenu se nije promijenio. Banić je opet imao tri sjajne intervencije i spriječio DInamo da zabije treći zgoditak. Na kraju je Banić skupio čak 13 obrana, a Dinamo čak 16 puta puknuo u okvir gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bad Blue Boysi su poslali poruku nogometnom menadžeru Andyju Bari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell

Izašli su sastavi za dvoboj. Trener Sergej Jakirović je umjesto Marka Bulata ubacio Martina Baturinu u prvih 11 za razliku od utakmice s Istrom. Tu su i još dvije promjene, Moreno Živković je na klupi, dok za Plave debitira Ogiwara, a Perković koji je bio strijelac protiv Istre ide na mjesto Stopera. Umjesto Arijana Ademija, na terenu je Josip Mišić koji je odradio suspenziju tri žuta kartona.

Dinamo: Zagorac - Ristovski, Theophile-Catherine, Perković, Ogiwara - Mišić, Sučić - Kaneko, Baturina, Hoxha - Petković

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gorica: Banić - Leš, Maloča, Krizmanić, Štiglec - Munksgaard, Soldo, Pršir, Mitrović - Jurić, Matavž

---------------------------------

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 91 iz Češke 17. veljače ekskluzivno pratite na Voyo

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo