DINAMO ODBIO BOGATU PONUDU NJEMAČKOG VELIKANA: / Vatreno krilo ostaje na Maksimiru. Mamić uspio zadržati dvije najveće zvijezde

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

S druge strane Dinamo je uložio još sedam milijuna eura u dolaske Nevistića, Štefulja, Ristovskog, Špikića i Čabraje

1.2.2021.
19:24
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Gotovo nevjerojatnu situaciju imamo na Maksimiru. Dinamo je, naime, u jednom danu odbio čak dvije vrlo unosne ponude europskih velikana za svoju dvojicu ponajboljih nogometaša. Nakon što je odbijena Marseilleova ponuda u iznosu od 15 milijuna eura za Lovru Majera, na Maksimiru su poslali odbijenicu i berlinskoj Herthi za Mislava Oršića.

Hertha je poslala ponudu u visini od četiri milijuna eura za Dinamova krilnog napadača i reprezentativca Hrvatske, ali u Dinamu su kategorički odbili taj prijedlog, barem tako tvrde Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

mislav orsic (gnk dinamo zagreb) during Tournament round - Atalanta vs Dinamo Zagreb , Soccer Champions League Men Championship in Milano, Italy, November 26 2019//IPAPRESSITALY_IPA_IPA17769136/1911271145/Credit:Francesco Scaccianoce / I/SIPA/1911271148,Image: 485104254, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Oršić prema Transfermarktu vrijedi 7.5 milijuna eura, pa je nekako logična bila ova odbijenica Dinama, ali s druge pak strane Oršić je ušao u 29. godinu života i teško da će Dinamo dobiti više od toga. No, navodno bi Oršić uskoro trebao dobiti novi ugovor s boljom plaćom, a to bi možda moglo značiti i da se prodaja niti ne planira.

Ono što je posebno zanimljivo i kao što smo kazali, gotovo nevjerojatno, jest da je Dinamo, u ovoj korona-krizi, odbio 19 milijuna eura. Odnosno, da je pritom zadržao dvojicu najboljih igrača i s druge strane uložio još sedam milijuna eura u dolaske Nevistića, Štefulja, Ristovskog, Špikića i Čabraje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo