DINAMO NIJE IMAO SREĆE: / Aktualni prvak Hrvatske teško će izboriti nastup u skupinama elitnog natjecanja

Image
Foto: PIXSELL

Ako Dinamo prođe, u trećem pretkolu neće biti nositelj pa može dobiti neugodne momčadi

19.6.2018.
14:23
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski prvak Dinamo u drugom pretkolu Lige prvaka igra protiv boljeg iz okršaja estonske Flore i izraelskog Hapoel Beer-Sheve. Ždrijeb pretkola Lige prvaka održan je u utorak u Nyonu. Prve utakmice se igraju 24. i 25. srpnja, a uzvrati su 31. srpnja i 1. kolovoza.

SAMMIR SE NEVIĐENO OSRAMOTIO PROTIV AMATERA: Zbog toga je ostao bez potpisa za Dinamo

U Maksimiru su sigurno htjeli izbjeći izraelskog prvaka, jednog od najtežih mogućih suparnika u ovoj fazi natjecanja. Međutim, sreća ih nije pomazila. Ako Dinamo prođe, u trećem pretkolu neće biti nositelj pa može dobiti Salzburg (Austrija), Ludogorec (Bugarska), Celtic (Škotska), APOEL (Cipar), Legiju (Poljska) i Astanu (Kazahstan), sve redom neugodne momčadi koje mogu izbaciti Dinamo iz natjecanja. Ni u posljednjem četvrtom prekolu hrvatski prvak ne bi bio nositelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamu bi ulazak u grupnu fazu Lige prvaka donio čak 15 milijuna eura, što bi im jako dobro došlo zbog prošle sezone u kojoj su poslovali s gubitkom. Vrijedi spomenuti kako je od 16 sati na rasporedu ždrijeb drugog pretkola Europske lige, ali za poražene prvake iz prvog pretkola Lige prvaka. Osijek i Hajduk svoje će protivnike doznati u srijedu od 13 sati, kada će se izvlačiti kuglice za glavni dio kvalifikacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo