'DINAMO NAM JE ZADAO SLATKE BRIGE, NEKA OSTANU ŠTO DUŽU U EUROPI': / Zbog Modrih se odgađaju dva velika hrvatska derbija

Image

Odgađa se i najveći hrvatski derbi, dvoboj 22. kola Hajduk - Dinamo, koji se trebao igrati 14. travnja na Poljudu

21.3.2021.
16:26
VOYO logo

Nakon što se Dinamo plasirao u četvrtfinale Europske lige, kalendar Prve hrvatske nogometne lige mora se mijenjati. S obzirom na to da Modri s Villarrealom igraju 8. i 15. travnja, odgođena je polufinalna utakmica Kupa između Dinama i Gorice, koja je na rasporedu trebala biti 7. travnja. Odgađa se i najveći hrvatski derbi, dvoboj 22. kola Hajduk - Dinamo, koji se trebao igrati 14. travnja na Poljudu.

Podsjetimo, zbog koronavirusa koji je poharao Hajdukovu svlačionicu derbi je bio odgođen prije mjesec dana, a sad je i ta zaostala utakmica odgođena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

27.01.2021., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 13. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Bassel Zakaria Jradi, Lovro Majer Photo: Igor Soban/PIXSELL

"Dinamo nam je zadao slatke brige! Nek’ samo Plavi ostanu što duže u Europi i tako skupljaju bodove za koeficijent, a mi ćemo se već nekako snaći i pronaći ćemo nove termine odigravanja. Zasad još ne znamo kad će biti odigrane utakmice Dinamo - Gorica i Hajduk - Dinamo, čekat ćemo rasplet četvrtfinalnih Dinamovih okršaja s Villarrealom, pa ćemo onda vidjeti na čemu smo", kazao je povjerenik za natjecanje Prve HNL Josip Brezni za SN.

Inače, zbog koronavirusa Hajduk je odgodio i utakmicu 21. kola protiv Slavena Belupa i taj će se zaostali dvoboj odigrati u Splitu 7. travnja. Nadalje, Rijeka i Istra uredno će odigrati svoj polufinalni okršaj u Hrvatskom kupu u predviđenom terminu, 14. travnja na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo